1. Shenmue 3 uitgesteld naar 2018

Shenmue 3 uitgesteld naar 2018

Shenmue 3 zal in de tweede helft van 2018 uitkomen, dat heeft regisseur Yu Suzuki middels de Kickstarter-pagina bekendgemaakt.

"Door het gebruik van nieuwe technologieën konden we nieuwe mogelijkheden en expressies ontdekken. Op veel manieren is de game groter en mooier geworden dan ik had verwacht. We hebben echter meer tijd nodig om de game bij jullie af te leveren."

Shenmue 3 stond gepland voor december dit jaar, maar is nu dus uitgesteld naar 2018. Ook is de game niet aanwezig op de E3.

De game verschijnt exclusief op PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Lang leve Kickstarter! :)

 • Zo grappig dat Sony dit gebruikte op de E3 om hun persconferentie te boosten qua ''aantal spellen'' en dat het spel nu zo lang nog duurt.

 • Sony heeft tenminste games die het spelen waard zijn

 • Maakt het uit ? Zolang het maar uitkomt ! Scalebound *sob sob*

 • Touche

 • Hahaha, geniale opmerking Niels! :'D Dat zei ik ook al!
  En maar games blijven aankodigen zonder release datum… Hoppateeeee!!

 • Sony is soms te vroeg met het aankondigen van bepaalde games.
  Shenmue III, FF 7 en een paar meer. Maar ja, dat doen Nintendo en Microsoft ook.
  Zelda aangekondigd in 2014, release in 2017……..Hoppateeeee !!
  (Ik begeef me even op hetzelfde niveau als Piet). Wat ben en blijf je toch ook een kleuter.

 • @ShadowhunterrX, dat zeiden we ook ooit over Duke Nukem Forever, maar dat was uiteindelijk ook maar matig. Of The Last Guardian. Scalebound hoef je niet om te huilen trouwens hoor, was niet echt een top game geweest.  Final Fantasy VII remake is niet eens een spel van Sony, gezien het ook voor Xbox One zal uitkomen. @Cypher, te vroeg aankondigen dat doen andere partijen ook zeker weten. Maar kijkend naar de E3 line-up van een Sony persconferentie, valt het op dat de focus vooral op ''later'' ligt en niet ''wat krijgen gamers nu''. Nu horen we bijvoorbeeld ook dat Death Stranding niet op de E3 aanwezig is… tja

 • Cypher, Cypher toch.  Nintendo:
  - BotW  Sony:
  - God of War –> Geen release date
  - Days Gone –> Geen release date
  - Detroit: Becomes Human –> Geen release date
  - Death Stranding –> Geen release date
  - Spider Man –> Geen release date
  - Shenmue 3 –> Geen release date  Zie hier het 'ooit krijgen jullie…' beleid. ;)  Niet meteen zo boos doen he. :)

 • Kijk anders even wat er dit jaar al gereleased is voor de Playstation.
  Vaagt anders heel xbox en nintendo weg.

 • Daar ging het helemaal niet over, maar als je er toch over begint.
  Alleen BotW vaagt heel de Sony line-up al weg. :)
  http://www.metacritic.com/browse/game…  Als je het over kwantiteit hebt, dan heb je overigens wel gelijk. :)

 • @RMNiels  Je hebt wel gelijk dat Sony er erg goed in is om games te vroeg aan te kondigen.
  Maar als je het positief bekijkt ; ondanks dat Sony dit doet hebben ze de laatste 3 jaar wel meer exclusives uitgebracht dan Nintendo of Microsoft. Alleen dit jaar al hebben ze er flink wat uitgebracht en waarschijnlijk komen er dit jaar nog meer. Wat je van de titels vind is smaak, dat doet hier niet te zake.  Nintendo zou hier juist een voorbeeld aan moeten nemen. Overal zie je berichten van mensen die wel een switch willen kopen maar afwachten omdat ze niet weten wat er volgend jaar en in 2019 uit gaat komen. Als Nintendo dat doet dan is dat juist goed voor de verkoop van de Switch.  Microsoft precies hetzelfde ; mensen willen weten wat er uit gaat komen.  Maar dat Sony sommige games te vroeg aankondigd ben ik helemaal met je eens. • Deze game kan ook nog gecanceled worden.

 • Qua aantal game releases heb je 100% gelijk!
  Nintendo en MS moeten ook met meer games komen. :)
  Echter games zo ver van te voren aankondigen als Sony doet, slaat ook nergens op natuurlijk.  En dat zie ik ook nog wel gebeuren Stickie! XD

 • Gedachte van Sony is wel te volgen.
  Nintendo kan hier een voorbeeld aannemen, zeker nu het vertrouwen in een sterke toekomstige line-up (in elk geval bij mij) weg is. Dit is er sinds het halve einde van het Wii tijdperk ingerold.  Ik heb dus liever aangekondigde games zonder release data, dan met. Release data lopen toch altijd uit en developers voelen geen gehijg in hun nek. Dit kan alleen maar positief uitpakken en er is minder kans op dlc en first day patches.

 • @Piet S hahaa…sukkeltje, komt hij met een lijst games die nog geen release date hebben terwijl we een scheet lang van de E3 presentatie zitten. Farpoint is al uit hoor dus ga maar weer je bedje in.  Je kan je beter beginnen druk te maken over Nintendo.

 • Dat bedoel ik dus Richh. Mensen willen de toekomst van een console weten. Nintendo zou dit helemaal meer moeten doen na het floppen van de vorige console.

 • Pietje word weer erg triest inderdaad. Hij heeft weer een stokpaardje gevonden om Sony af te kraken en dat gaat hij natuurlijk weer een miljoen keer herhalen volgens de Piet S. traditie. Hij heeft niet in de gaten dat hij alleen maar zichzelf voor lul zet……..

 • Dat de E3 over een week is heeft er helemaal niks mee te maken Snakey.
  Dit bericht had ik namelijk 2 of 3 of 5 maanden geleden ook kunnen plaatsen.
  Och, Farpoint is al 3 weken uit! Zooo, haal die maar weg uit het lijstje en dan nog hou je een schandalige lijst over.
  Ik weet dat je niet tegen negatieve feiten kan Snakey, maar je moet ze toch onder ogen zien. :D  Zoals al eerder gezegd hoef ik me geen zorgen te maken om Ninty, want de 3DS + software loopt lekker, de Switches verkopen (nu) als zoete broodjes en er komen nog een hele hoop Nintendo exclusives aan, BINNENKORT. :)  @Richh
  Dat is jouw mening.
  Ik weet liever waar ik aan toe ben, dan dat ik zit te wachten. :)
  Onder het motto: Doe het goed (compleet), of doe het niet.  @Cypher
  Wel grappig dat je niet in gaat om mijn getoonde lijstje, omdat je stiekem dacht 'Oooeeehh, hij heeft gelijk'. :)
  Daarbij is deze 'discussie' helemaal niet begonnen om Sony zwart te maken (en daarvoor is ie nog steeds niet), maar de Sony pony's voelen zich meteen aangevallen als er ook maar 1 negatief dingetje gezegd wordt.
  En zolang jullie in blijven gaan tegen de feiten, blijf ik reageren.
  Niet meer reageren is ook een optie he! :)  Oh en ik voel me btw niet aangevallen ofzo hoor. Jullie blijkbaar wel, dus wie hebben er hier een probleem?! :D

 • Man man ik moet nog even wat popcorn inslaan voor de aankomende dagen!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren