1. Wereldwijde releasedatum Project Cars 2 is op 22 september

Wereldwijde releasedatum Project Cars 2 is op 22 september

Vanaf 22 september is Project Cars wereldwijd beschikbaar.

De game, die uitgegeven wordt door Bandai Namco, verschijnt dan op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Er zitten een aantal verbeteringen in de racer ten opzichte van het origineel, waaronder dynamisch weer, off-road racen en vr-support.

De originele Project Cars staat al bekend als realistische racegame, maar het vervolg moet daar een schepje bovenop doen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Hoe dit ooit eerst een WiiU exclusive was…

  • Was het serieus een WiiU exclusive ooit? Ik dacht dat het enkel aangekondigd was voor de WiiU, maar daarvoor nooit verschenen is. Als dat echt het geval is. Wat een lachertje.

  • Ze hielden het alleen op de WiiU om te laten zien hoe krachtig dit was. Ze wilden een statement maken. Later kwamen ze hier van af met als reden "moeilijke architectuur" en gingen ze multi.    Uit mijn hoofd niet echt bestempeld als exclusive, maar het moest iig als eerste op de WiiU uitkomen.

  • Waarschijnlijk wel een instant-buy, mits de AI sterk verbeterd is. Want, waarom hoeft de AI zich niet aan de regels als blauwe vlaggen te houden en ik wel? En waarom zijn de banden van de AI wel direct op temperatuur en die van mij niet. Verder heb ik er het volste vertrouwen in.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren