1. Kingdom Come: Deliverance uitgesteld naar februari 2018

Kingdom Come: Deliverance uitgesteld naar februari 2018

De langverwachte rpg Kingdom Come: Deliverance is wederom uitgesteld. De game zou nu op 13 februari 2018 moeten verschijnen.

Op die datum moet de game op pc, PlayStation 4 en Xbox One uitkomen. Kingdom Come is al sinds 2011 in ontwikkeling en haalde een paar jaar later extra geld op via Kickstarter, maar is inmiddels al meerdere malen uitgesteld. De game moet realistische gameplay in een Middeleeuwse setting bieden, waarbij elke actie gevolgen heeft en spelers moeten trainen om beter te worden in gevechten.

De ontwikkelaar heeft een nieuwe verhalende trailer van de game uitgebracht die hieronder te zien is.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Hopelijk is het het wachten waard.

 • Bitterzoet, omdat ik weet dat deze games toch al goed is. Aangezien ze hun tijd goed gebruiken.
  Als je de game uit 2015 vergelijkt met hoe die nu is, zie je een zeer positief verschil.

 • ik volg dit spel ook al een tijdje (paar jaar) maar vind dat het nu wel erg traag gaat (ondanks dat ze toch zoveel met kickstarter hebben binnengehaald)
  in 2016 zegden ze de launch voor PC uit te stellen om ook de consoleversies te maken en dat alles in de zomer van 2017 zou uitkomen. Nu zag ik dit spel nergens in de laatste E3 lijst van games die in 2017 gaan komen en was de teleurstelling al groot….
  Zou het mss zijn dat ze dit spel nooit gaan uitbrengen owv. hun rechtszaak die ze verloren hadden ? Vind het ook een beetje inhalig van hen om dan geen partner te zoeken die hen helpt het spel sneller uit te brengen.
  Ik heb er door dit continu uitstellen er al niet veel meer zin en vertrouwen in, zeker omdat er op hun forum ook niet veel te lezen valt van wat ze nu nog aan het doen zijn (vroeger toen het fundraisen nog actief was kon je lezen wat ze met het geld weer hadden toegevoegd)  ik hoop dat er dus snel een ander spel in de Middeleeuwen gaat uitkomen of mss schaf ik me For Honor intussen al aan
  ik denk dat ze veel fans gaan verliezen door dit jarenlange wachten

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren