1. Syberia-adventuregames komen naar de Switch

Syberia-adventuregames komen naar de Switch

Uitgever Microïds brengt diverse games, waaronder de drie Syberia-titels, naar de Switch.

De eerste Syberia-game verschijnt in het derde kwartaal van dit jaar, de tweede in het vierde kwartaal van 2017 en Syberia 3 komt in het eerste kwartaal van 2018 naar Switch. Alle drie de adventuregames zijn al beschikbaar op onder andere pc.

Naast de Syberia-titels heeft Microïds meer overzettingen voor Switch in petto. De racesimulator Gear.Club moet eind 2017 verschijnen, de 3D-adventure Blacksad in het vierde kwartaal van 2018 en de eerder uitgekomen remaster van de klassieke actiegame Flashback eind dit jaar.

Hieronder is een trailer van de PS4-versie van Syberia 3 te zien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Zo, weer 6 games erbij!
  Geen idee of het iets voor mij is, maar goed om dit soort support te zien! :)

 • Ik hoop nog steeds dat over 2 jaar van elk gamegenre er minimaal 2 games op de Switch zijn verschenen.  Eigenlijk is dit voor elk platform een goed idee.

 • FPS games hoeft van mij niet op Switch hoor! ;P

 • Hoppa weer wat spellen erbij…
  Dat is altijd welkom…

 • Zullen geen miljoenen mensen voor warm lopen, maar ben zelf groot fan van die Syberia-games. Vind ze heerlijk wegspelen!

 • Het zal de jongere generatie vast niet zo aantrekken, maar ik neem aan dat er genoeg gamers zijn die dit zullen kopen.  Ik zou het ook wel kunnen waarderen als Double Fine hun remasters naar de Switch brengt, en LucasArts de Monkey Island-reeks.

 • Sweet! Goed om te zien dat de switch steeds meer krijgt!

 • Syberia was geweldig, in 2002.

 • Ik heb nu eindelijk eens een de Syberia-reeks een goede beurt gegeven en eh…  IK ZIT VAST IN DE LUCHT
  IK ZIT VAST IN DE LUCHT
  IK ZIT VAST IN DE LUCHT
  LOOP EENS DOOR WATER VAN 2 CM DIEPTE PLSSS  …Heb ik al gezegd dat ik vast zit in de lucht?  verder coole games, tof verhaal. Hans is amazing.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren