1. Alle details, beelden van Star Wars: Battlefront 2 - Trailers

Alle details, beelden van Star Wars: Battlefront 2 - Trailers

Dice heeft tijdens de E3-presentatie van Electronic Arts een nieuwe trailer en multiplayerbeelden laten zien.


Naast de trailer, waarin scènes en personages uit alle Star Wars-films langskomen, hield Dice live een multiplayersessie met 40 spelers op de Assault on Theed-map, waarin Seperatists het aan de stok krijgen met de Clone Troopers. Ook schetst de ontwikkelaar een beeld van hoe de ondersteuning van Battlefront 2 zal verlopen.

Na de release van Battlefront 2 krijgen spelers periodiek content, zoals nieuwe locaties, personages, uitdagingen en beloningen. Een voorbeeld noemt acteur John Boyega, die aankondigde dat Finn en Captain Phasma speelbaar zullen zijn.


“In Star Wars Battlefront II hebben we de feedback van onze spelers echt ter harte genomen, en dat zie je in het basisspel, dat veel meer content heeft dan het eerste spel. Zo bevat Star Wars Battlefront II een nieuwe authentieke singleplayer-campagne, een epische multiplayer, starfighter-gevechten en solo of co-op PvE op de console. Deze onderdelen vormen samen een enorm spel waar alle tijdperken van de Star Wars-films tot hun recht komen,” aldus Matt Webster, Executive Producer van Star Wars Battlefront II.

“Maar de ondersteuning voor het spel na de release is net zo belangrijk. Onze live-dienst is erop gericht om fans samen te laten blijven spelen, met seizoenen die regelmatig betekenisvolle content en in-game evenementen toevoegen.”

Star Wars Battlefront 2 verschijnt 17 november voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Wilbert Meetsma Wilbert Meetsma verliest zich dolgraag in ellenlange Westerse rpg's en veel te ingewikkelde strategiegames op de pc. Verder houdt hij van games in alle soorten en maten, of het nou lompe shooters zijn, of nét iets te pretentieuze indie-games. Behalve voetbalgames. Voetbalgames zijn stom.

Reacties

  • Ziet er goed uit!

  • Wauw :)

  • ik denk dat dit de eerste star wars game is die ik ga kopen als EA niet honderden dlc's toevoegd

  • Ze hebben bij de presentatie aangekondigd dat alle aanvullende content voor iedereen gratis gaat worden. Dit doen ze omdat ze de community niet willen verdelen zoals de vorige keer.

  • Na het gezien te hebben..day one aankoop. Epic!

  • damm wat nice!! had alleen graag iets van de SP willen zien.

  • Beloofd veel goeds! Maar man man man wat hadden ze een slecht level uitgekozen voor de preview. Tof dat Naboo in het spel zit, maar voor een game in beta fase hadden ze beter een level met meer open vlaktes kunnen pakken.

  • Dank je EA om te luisteren naar de community! Dit wordt een topper! ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren