1. Alle indiegames van de Microsoft-presentatie

Alle indiegames van de Microsoft-presentatie

Behalve de grote titels die langskwamen tijdens de E3-presentatie van Microsoft, toonde de softwarereus ook trailers van kleinere titels, die ook aandacht verdienen.

Deep Rock Galactic

Vier dwergen speuren procedureel gegenereerde grotten af in de ruimte, op zoek naar buit en avontuur. De game verschijnt begin 2018 voor de Xbox One en pc als Early Access-titel.


The Last Night

In deze cinematische platformer verken je een regenachtige, futuristische stad, gevuld met neon-kleuren en vliegende auto's. Machines doen al het werk voor de mensen, maar dat betekent niet dat ongelijkheid is verdwenen. De arme Charlie ziet een kans om hogerop te komen, maar of dat goed gaat... The Last Night verschijnt begin 2018 voor Xbox One en pc.


The Artful Escape

In The Artful Escape of Francis Vendetti gaat een tiener op een multidimensionaal avontuur om zijn alter ego te inspireren. En dat betekent veel muzikale platform-actie en psychedelische beelden.


Tacoma

Tacoma speelt zich af op een ruimtestation, maar verder weten nog niet veel van de nieuwe titel van Gone Home-makers Fullbright. Tacoma verschijnt 2 augustus voor pc en Xbox One.


Super Lucky's Tale

Lucky's Tale was al een groot succes op de Oculus Rift en nu komt de platformer ook naar gewone pc's en de Xbox One. Op 7 november is de game speelbaar.


Indie-montage

Dit zijn de kleintjes onder de kleintjes en krijgen niet meer dan enkele seconden schermtijd tijdens de presentatie. Niet dat de games weinig voorstellen, want onder meer We Happy Few, Observer en Astroneer komen langs.


Ashen

Ashen is een stijlvol vormgegeven action-rpg waarin spelers overleven in een open wereld en gigantische monsters moeten verslaan. De game verschijnt voor Xbox One en pc, maar een verschijningsdatum is nog onbekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Wilbert Meetsma Wilbert Meetsma verliest zich dolgraag in ellenlange Westerse rpg's en veel te ingewikkelde strategiegames op de pc. Verder houdt hij van games in alle soorten en maten, of het nou lompe shooters zijn, of nét iets te pretentieuze indie-games. Behalve voetbalgames. Voetbalgames zijn stom.

Reacties

 • The Last Night _O_ Ashen oogt ook veel belovend.

 • Zzzz

 • Super Lucky's Tale lijkt me echt geweldig!
  Meer platformers a.u.b! :D

 • Ja vond ik ook leuk om te zien! Lijkt beetje zelfde stijltje/camera/gameplay als Super Mario 3D World voor de Wii U. Had jij dat ook?

 • Ja! Ik kreeg helemaal die Mario vibe, maar dan met iets meer 3D secties.
  En het heeft ook een beetje een Crash/Conker/BK vibe!  Op Ori na voor mij de topper van de show! :D

 • The Last Night, maar ook die Darwin Project vond ik er wel aardig uitzien.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren