1. Dragon Ball FighterZ deze zomer speelbaar tijdens bèta - Trailer

Dragon Ball FighterZ deze zomer speelbaar tijdens bèta - Trailer

Dragon Ball FighterZ is officieel onthuld middels een gameplaytrailer tijdens Microsofts E3-persconferentie. De 2.5D-fighting game van Arc System Works verschijnt in 2018 voor PS4, Xbox One en pc, maar deze zomer kunnen consolespelers de game alvast uitproberen tijdens een gesloten bèta.

Dit artikel delen

Over de auteur

Alicia Tai Houdt van allerlei soorten games op alle platforms, maar zal altijd een zwakte hebben voor Nintendo. Is nog altijd verslaafd aan Neko Atsume.

Reacties

  • Dit zag er zo vet uit!!! Exact de anime stijl! Hopelijk kunnen ze deze stijl ook toepassen op een game als Xenoverse 3 bijvoorbeeld.

  • Zou wel vet zijn maar denk niet dat het gaat lukken want de engine wat Arc system gebruikt voor zulke visuals werkt alleen in een 2d perspectief, inplaats van de full 3d style van Xenoverse 3.

  • In een Naruto Ultra Ninja Storm bijvoorbeeld lukt het ook, dus het is mogelijk!

  • Dan is het weer een tenkachi versie. ik heb bij een aantal bronnen gehoord en gelezen dat db fighterz een competetieve gaat worden(evo tournaments etc.) oftewel arc systems gaat een game releasen dat op niveau gespeeld kan worden (skill needed). Iets wat al die andere db games niet hadden en waarschijnlijk concurrentie aangaan met capcom vs marvel die van een 3v3 variant naar een 2v2 variant zijn gegaan. Veel mensen zeiden dat db fighterz op de sony conference zou getoond worden, maar door het feit dat umvsc infinite al in de pakket zat van sony e3 zou deze game een tegenwerkende kracht hebben op marvel vs capcom ifinite.

  • Ziet er erg vet uit!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren