1. Bethesda voegt betaalde micro-dlc toe aan Fallout 4 en Skyrim

Bethesda voegt betaalde micro-dlc toe aan Fallout 4 en Skyrim

Bethesda gaat mods van externe ontwikkelaars en amateur-modders in-game beschikbaar stellen via de zogenaamde Creation Club. Via het nieuwe menu dat aan Skyrim en Fallout 4 wordt toegevoegd kunnen spelers mods downloaden voor credits, een betaalde in-game munteenheid.

Bethesda gaat met externe ontwikkelaars, amateur-modders en professionele mod-ontwikkelaars samenwerken aan de Creation Club. De Creation Club is een nieuw in-game menu waarin spelers gecertificeerde mods kunnen downloaden voor credits, een in-game valuta die in ieder geval met echt geld gekocht kan worden.

Bethesda stelt expliciet dat het niet om betaalde mods gaat, maar dat alleen nieuwe originele content wordt aangeboden via de Creators Club. Modders kunnen zich aanmelden bij Bethesda om deel te nemen aan de Creation Club.

Of de credits ook op een andere wijze verkregen kunnen worden is niet bekend. De Creation Club gaat ergens deze zomer online in Fallout 4 en Skyrim Special Edition op PC, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Floris de Bijl Hardcore hardware-nerd. Groot liefhebber van de Dishonored-, Deus Ex- en Bioshock serie en 4X/Grand Strategy.

Reacties

  • Nog even een slaatje slaan uit deze oude games. Goed bezig.
    Uiteindelijk gaan we gewoon betalen voor mods en dat is kut. Waarom? Als ik ervoor moet betalen, dan wil ik de garantie dat het werkt en dat gaat ze niet lukken. Ik wil best wat betalen voor een goede mod met veel content, maar dan moet het echt goed werken.    Heb trouwens het idee dat een deel van het verhaal mist in dit artikel.

  • Nee bedankt… gebruik gewoon nexus site..

  • Haha goe bezig Bethesda /sarcasm

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren