1. Nieuwe BioWare-game Anthem komt pas in herfst van 2018

Nieuwe BioWare-game Anthem komt pas in herfst van 2018

De nieuwe BioWare-game Anthem hoef je voorlopig niet te verwachten: de release staat gepland in de herfst van volgend jaar.

Dat heeft uitgever EA laten weten in een persbericht na de onthulling op Microsoft's persconferentie. De trailers die dit weekend werden getoond hadden nog geen releasedatum, maar EA meldt nu de game in de herfst van volgend jaar komt.

Volgens de makers bevat de game een "erg grote open wereld om te ontdekken". Het gebied dat spelers in de trailer zien is een soort hub voor spelers, waar ze hun Javelin-exosuits kunnen aanpassen en quests kunnen vinden. Het is daarbij mogelijk om heel de game alleen te spelen. Anthem is dus geen multiplayer-only game.

Anthem komt naar pc, Xbox One en PlayStation 4. Bekijk hieronder nog eens de trailer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Prima! Lekker rustig aan doen om dit waar te kunnen maken. Ook geen marketingtraject waarin je wordt doodgegooid met trailers aub. Hou het maar een beetje mysterieus, heel af en toe iets teasen en een gepolijste release, dan zie ik het helemaal zitten.

  • Lekker dat je de game ook gewoon alleen kan spelen. Leuk dat vrienden in kunnen springen maar gewoon je eigen ding kunnen doen is toch wel belangrijk voor mijn.

  • Heel goed dat ze de tijd nemen. Mijn verwachting is echter wel dat het uiteindelijk pas voorjaar 2019 gaat worden.

  • Dit ja.

  • Ik ben volgens mij echt de enige die (nog) niet hyped is voor deze game.
    Zie te weinig nog buiten dat het Horizon+The Division is. Horizon vind ik geweldig, The Division gehaald voor een 20'je wat ik de game ook waard vind.
    Sorry, maar ik zie hierin niet de grootheid die ze beloven.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren