1. Strange Brigade van Sniper Elite-studio getoond - Gameplay

Strange Brigade van Sniper Elite-studio getoond - Gameplay

Rebellion, de studio achter de Sniper Elite-games, kondigde net voor E3 de bovennatuurlijke co-op game Strange Brigade aan. Tijdens YouTube's E3-stream werd voor het eerst gameplay getoond.

De game plaatst vier spelers in het Britse rijk tegenover monsters en goden van oude samenlevingen. De game moet binnenkort uitkomen. Hieronder is eerst de aankondigingstrailer te zien en daarna de uitgebreide gameplaydemonstratie.

Strange Brigade komt naar pc, Xbox One en PlayStation 4, maar een releasedatum is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Wauw deze sfeertje laat me echt denken aan zo'n typisch jaren 50 Hollywood kingkong film.
  Maar de setting is erg aangenaam een must buy.
  Maar de logo van de game heeft wel wat weg van sniper elite lol.

 • Ze hebben die sfeer goed weten over te brengen. In zombie army trilogy was dat ook zo. Het speelt zich af in de jaren 30.

 • Zombie army trilogy was toch andere setting jaren 40.

 • Ja zombie army trilogy speelt zich af in de 2e wereldoorlog. Strange brigade speelt zich af in de jaren 30. Maar wat ik bedoelde was dat ik vind dat ze zeer goed zijn in het overbrengen van de sfeer. In ZAT hebben ze dat echt goed gedaan. Dat mistig onheilspellend sfeertje wat er voortdurend hing vond ik zo lekker duister. Die gebombardeerde huizen en plekken waar je steeds komt en langs gaat. En al die martel en oculte dingen die je vaak ziet. Audio droeg bij aan de sfeer. Hebben ze uitstekend gedaan. En het ziet ernaar uit dat dat ze wederom is gelukt alhoewel het een hele andere setting betreft.

 • Ja klopt man wat ik heb gezien van strange brigade heeft echt wat weg van ZAT maar ik vindt deze wel leuker uitzien dan ZAT.
  Nu wachten op een release datum.

 • Ik dacht dat ik ergens eind augustus als release datum heb zien staan. Ik heb genoten van zombie army trilogy. Zowel van de campaign als survival, beide co-op gespeeld. En ik weet zeker dat ik zo ook binnenkort weer ga genieten van strange brigade.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren