1. Spider-Man komt in 2018 uit op PlayStation 4

Spider-Man komt in 2018 uit op PlayStation 4

Als laatste game van de E3-persconferentie liet Sony Spider-Man zien, een Spider-man game exclusief voor de PlayStation 4. Net zoals voorgaande Spider-Man games kan Spider-Man uitgebreide rondslingeren in NYC.

In de trailer is te zien hoe Spider-Man al slingerend door New York City gevechten aan gaat met de handlangers van Wilson Fisk. Aan het eind van de trailer wordt de aanwezigheid van Miles Morales geteased, die in de comics de rol van Spider-Man overnam na het overlijden van Peter Parker.
Spider-Man komt ergens in 2018 uit voor PlayStation 4 en PlayStation 4 Pro.

Dit artikel delen

Over de auteur

Floris de Bijl Hardcore hardware-nerd. Groot liefhebber van de Dishonored-, Deus Ex- en Bioshock serie en 4X/Grand Strategy.

Reacties

 • Holy smokes wat ziet dat er geweldig uit. Alleen wel jammer van de vele voorgeschreven gebeurtenissen. Dat er QTE's zijn, heb ik minder problemen mee dan dat je duidelijk een lineaire structuur volgt. Al mag het ook dat vlak tot een minimum beperkt worden natuurlijk. Hopelijk krijg je ook binnen missies nog voldoende vrijheid om rond te zweven en je eigen pad te kiezen met eigen manieren waarop je de vijanden klist.  Het komt ook vrij gelegen dat niemand in die kantoren aanwezig was wanneer dat gevaarte erdoor ging… Je beleeft in ieder geval nooit een saaie dag wanneer je in het New York van Spiderman leeft. Al zal dat vast ook gelden voor het reële New York.  Ik zie het graag gebeuren dat deze game de potentie die het in huidige staat lijkt te hebben, ook gewoon volledig waarmaakt. Het werd ook tijd dat Spiderman een volwaardige game kreeg à la Batman in Arkham.

 • Waarschijnlijk was het een zondag.

 • Zoo waarom duurt het zo lang tegenwoordig met spellen. Is het in om tegenwoordig 2 E3 shows de zelfde game te laten zien :S

 • Misschien maar weer eens halen, Laatste spider-man die ik heb gespeeld was op de X-box :P

 • Het lijkt op de eerste echt goed uitgewerkte spiderman game is het een exclusive. Echt balen.

 • Waarom, jongeman?

 • Hij vecht niet tegen de handlangers van Fisk maar tegen de handlangers (demons) van Mister Negative.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren