1. Nieuwe beelden Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom verschenen

Nieuwe beelden Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom verschenen

Ontwikkelaar Level-5 en Bandai Namco hebben nieuwe beelden van Ni No Kuni 2:Revenant Kingdom uitgebracht. De trailer onthult meer over het narratief en de gameplay toont het actieve gevechtssysteem van de game.

Ni No Kuni 2 draait om de jonge koning van Ding Dong Dell, Evan, die zijn troon moet heroveren. Nieuw zijn onder andere de Higgledies, kleine Pikmin-achtige wezens die gebruikt worden in gevechten en puzzels.

Ni No Kuni 2 verschijnt 10 november voor PlayStation 4 en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • En voor de gamers die deel 1 niet hebben gespeeld?
    Die hebben pech of word het verhaal uitgelegd aan het begin? :P

  • Ik zie niks van de hoofdpersonages of wereld terug uit het 1e deel, dus ik vermoed dat het echt een op zichzelf staand verhaal is á la Final Fantasy. Neemt niet weg dat als je deel 1 niet hebt gespeeld, dat je dat net zo goed wel kan gaan doen. Fantastische game namelijk en grafisch helemaal niet verouderd!

  • Sluit ik me helemaal bij aan SimonZijlemans. Fantastische game met een tijdloze art direction. Tel daarbij de samenwerking met Ghibli en de muziek van Joe Hisaishi bij op en je hebt een geweldig product. Was destijds één van de gelukkige met een special edition en dus de fysieke companion book. Echt een plaatje :D

  • Bedankt Simon als ik een PS3 had zou ik hem halen misschien dat hij nog naar de PSN komt?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren