1. Halo Wars 2 krijgt Awakening the Nightmare-uitbreiding

Halo Wars 2 krijgt Awakening the Nightmare-uitbreiding

Halo Wars 2 krijgt een uitbreiding genaamd Awakening the Nightmare. In deze uitbreiding keert een oude vijand terug in een nieuwe campagne en verschillende verse multiplayer-modi.

In de korte teaser is de iconische stem van de Gravemind te horen, die de Flood in de Halo-franchise bestuurt. De aanwezigheid wijst op de terugkeer van de Flood in de Halo-serie.

Awakening the Nightmare voegt een nieuwe campaign, twee nieuwe Banished Leaders voor multiplayer en twee multiplayer maps toe aan Halo Wars 2. Er is ook een coöperatieve modus, genaamd Terminus Firefight, waarin de Flood bestreden moet worden.

Halo Wars 2 is beschikbaar voor Xbox One. De uitbreiding is vanaf deze herfst beschikbaar als download.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ben benieuwd hoe ze the flood terug gaan brengen, wat de lore erachter is. Ook zal dit waarschijnlijk betekenen dat the flood terug komt in Halo 6.

  • Idd! Laten we het hopen.

  • Volgens de Q&A op Halo Waypoint heeft een deel van de Flood de events na Halo 3 overleefd. En terwijl de oorlog tussen de Banished en de mensen voort duurt stuit de Banished op die restanten. Hoe en wat wordt verder uiteraard niet toegelicht nog, want spoilers.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren