1. Zo werkt de War Mode in Call of Duty WW2 - Trailer

Zo werkt de War Mode in Call of Duty WW2 - Trailer

In een nieuwe trailer van Call of Duty WW2 heeft Sledgehammer Games uitgelegd hoe de nieuwe War Mode werkt. Ook is bekend hoe het nieuwe perk-systeem werkt.

De War Mode is een modus waarin spelers op een grote map progressie moeten maken door steeds een nieuwe missie te voltooien. Spelers moeten bruggen oversteken, bommen plaatsen, voertuigen escorteren en meer. Onderstaande trailer legt een scenario uit, dat per map verschilt.

Ook werd bekend hoe het nieuwe perk-systeem werkt. De Divisions, Infantry, Expeditionary, Airborne, Mountain, en Armored, bepalen de vaardigheden van spelers. Sommige zijn enkel te gebruiken met een bepaalde Division, maar zogenaamde basic training-perks kunnen door iedereen worden gebruikt, evenals alle wapens.

Call of Duty WW2 komt uit op 3 november voor PlayStation 4, Xbox One en Windows. Kijk hier meer multiplayer gameplay vanaf E3 2017.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik weet niet hoe het met jullie zit jongens, maar ik wordt enthousiast van deze game (en dat heb ik niet vaak met CoD). Ik heb het idee dat ze eindelijk eens wat "nieuws" proberen met de serie en zelf vond ik CoD WaW nog steeds het tofste om te spelen. Nu nog hopen dat ze er toch een toffe zombie mode in stoppen en dan koop ik deze game zeker.

 • Nee, je bent niet alleen! Het begint er op te lijken dat ik ook weer eens een COD ga aanschaffen.

 • Same here. Na een decade voor het eerst weer zin in cod. MW en WaW waren de laatste 2 die ik goed vond. Niet standaard hersenloos rondrennen/campen en knallen. Klinkt interessant. Werd tijd!

 • Nee je bent zeker niet alleen! :D

 • Mooi om te horen dan ik niet alleen ben whaha;) ik hoop alleen wel dat het niet teveel richting Battlefield gaat. Daar was ik altijd alleen maar aan het lopen om weer doodgeknald te worden. Dat is dus echt helemaal niks voor mij.

 • Ik zie het als een online vs mp campaign achtig iets met echte objectives geen domination, hardpoint of ctf crap.

 • Ik snap niet waarom iedereen nu opeens enthousiast is over de War mode van CoD.
  Ten eerste bestond er al een War mode in CoD 3 en WaW.
  http://callofduty.wikia.com/wiki/War_…)
  Verschil alleen dat er toen 1 vlag beschikbaar was voor beide teams en deze alle 2 moesten veroveren.  Ten tweede is dit gewoon een rip-off van SW:BF gemixt met Operations van BF1. Het is niet nieuw en als het meer SW:BF is dan wordt het ook niet leuker. De gameplay is veel rechtlijniger (je beweegt van Front naar Front, maar altijd in dezelfde richting)
  De Conquest functie van BF biedt altijd nog de meest open gameplay. Je bent vrij om gaan en te staan naar welke Objective je gaat. Nu wordt die keuze beperkt door maar 2 objectives.
  Operations werkt om de een of andere reden, ik denk dat de schaal van de maps enorm in het voordeel spreekt. Maar het blijft een gimmick en niet echt herspeelbaar. Je kan je eigen creativiteit niet echt kwijt (door flanken of creatieve snipe spots).  Hoe dan ook, leuk dat je met een hamer een brug kan maken. Maar geef mij maar gewoon TDM/HQ/S&D, die zijn core aan CoD. Net als dat BF gewoon bij CQ moet blijven.  En astenblieft geen Zombiemode. Die zorgt er echt voor dat ze het onderwerp Wereldoorlog geen eer aan doen en de geloofwaardigheid aantasten.  And now we wait for the shitstorm…

 • Omdat iets 7 jaar geleden is gedaan, mogen mensen nu niet meer enthousiast zijn?  Ik ben met je eens dat het op de tactische BF gameplay lijkt, maar geef ze eens ongelijk. Het is maar één modus, vind je het niets, zijn er (hopelijk) genoeg andere modi.  Ik hoor ook bij de mensen die weer zin hebben in een CoD. Het is goed om te zien dat ze een bepaalde kant op gaan, of het nou een rip-off is of niet.

 • Volgens mij ben je zelf begonnen met de shitstorm of niet dan Don? De pot verwijt de ketel dat tie zwart is.

 • @blue_blade, ik ben gewoon objectief aan het kijken en vind het enthousiasme over een "nieuw" idee wat overdreven als het eigenlijk een herkauwing is van iets wat 7 jaar geleden soort van gedaan is.  @mdog93, zeker mogen mensen enthousiast zijn, maar noem het niet nieuw. Want dat is het niet.
  Ik heb ook zin in CoD, zonder Zombies, zonder Bullshit. De CoD:UO en CoD2 wisten dit nog te doen zonder al die unlockables en bullshit. Gewoon een straight-up shooter zonder extra bagger, wat het erg core maakte.  Dus ja, ik ben kritisch. Zo ben ik ook kritisch over SWBF2, die lijkt net zo lang leuk te blijven als SWBF1, hoogstens 2 weken.

 • Ik ben ook gewoon objectief, het gaat er bij mij niet om of de game nieuw is of niet. Het ziet er gewoon tof uit, klaar. Dat jij dat overdreven vind mag natuurlijk.

 • Als dat zo is ( ik ben pas online cod gaan spelen vanaf Mw en WaW heb ik helaas nooit gespeeld) is Battlefield dan niet eigenlijk de Rip Off die dingen copieert? COD bestaat namelijk al langer dan Bf. Ik ben er persoonlijk erg benieuwd naar hoe ze dit gaan aanpakken…. Op 1 voorwaarden, GEEN voertuigen bullshit zoals in Bf dat je ze zelf kunt besturen bedoel ik dan. Dat vind ik echt verschrikkelijk. Ieder zijn smaak natuurlijk, maar ik vind dat echt niet thuis horen in Cod. Het draaid om Run & Gun gameplay en skills (hoewel dit met de laatste 3 delen ook niet meer is, nu draaid het om wie het meeste geld uitgeeft wint).  Overigens is dit wel de laatste kans voor ze, voor mij. Verneuken ze deze… Is het voor mij klaar en koop ik geen Cod meer. IW heb ik alleen voor Mwr gehaald.. Well gues what, they f*ckd that up to. Door wel gewoon nieuwe wapens in de kistjes te stoppen. Terwijl ze letterlijk hebben gezegd, wij doen GEEN nieuee wapens in het spel.. Mocht deze floppen, dan kunnen ze wel gaan solliciteren bij de makers van No Mans Sky, die zijn ook zo goed in valse beloftes xD

 • cod bestaat langer maar online was bf er eerst. To scfrijf je zo too met 2 o's.

 • Grafisch extreem lelijk & gedateerd, maar de gameplay ziet er aantrekkelijker uit dan de vorige 27 CoD-games bij elkaar.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren