1. 'Elke maand minstens vijf nieuwe titels op Xbox Game Pass'

'Elke maand minstens vijf nieuwe titels op Xbox Game Pass'

Tijdens E3 heeft Microsoft aangekondigd dat er maandelijks op z'n minst vijf nieuwe titels worden toegevoegd aan de Xbox Game Pass-catalogus.

Dit heeft Dennis Ceccarelli, senior productmanager van Xbox, laten weten tijdens een interview met Xbox Daily. "Op elke eerste dag van de maand komen er minsten vijf nieuwe games beschikbaar voor Xbox Game Pass-gebruikers. We willen spelers in verschillende leeftijdsgroepen een gevarieerde catalogus van games aanbieden die verschillende ervaringen bieden in diverse genres.

Ceccarelli ging ook nog in op de vraag wanneer games verwijderd worden uit de Xbox Game Pass-catalogus. Hierop antwoordde hij dat er geen vaste limiet is voor hoelang een game beschikbaar is. Wel zegt hij dat een aantal van de eerste games die sinds de lancering te vinden zijn op Xbox Game Pass ergens in november zullen verdwijnen uit de catalogus.

Het volledige interview is hieronder te zien vanaf 59:39. Vanavond vindt dag drie van Xbox Daily plaats.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

  • Komen ze deze belofte wel na? Zulke garanties zijn wel top.

  • Kan het nog steeds niet aanschaffen zonder gebruik te maken van een creditcard of paypall. Dus denk voor heel veel mensen gaat em dit dan voorlopig niet lukken

  • Raar genoeg kreeg ik laatst de optie om met IDeal te betalen, alleen werkt dat niet meer omdat ik een nieuwe pinpas heb gekregen, maar anders werkte dat gewoon.

  • Laatst ook gewoon met ideal betaald.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren