1. Gameplay eerste Zelda: Breath of the Wild-uitbreiding verschenen

Gameplay eerste Zelda: Breath of the Wild-uitbreiding verschenen

Tijdens dag drie van Nintendo Treehouse heeft Nintendo gameplay getoond van de eerste uitbreiding van The Legend of Zelda: Breath of the Wild, The Master Trials.

De beelden tonen onder andere een nieuwe tempel waarin Link wordt getest op zijn waardigheid om de Master Sword te dragen. Ook bevat de uitbreiding nieuwe outfits die gebaseerd zijn op personages uit eerdere Zelda-games.

Verder wordt de Hero's Path-modus getoond. Dit houdt in dat de weg die spelers in de game afleggen wordt bijgehouden op de kaart. Overigens voegt de uitbreiding ook nog een hogere moeilijkheidsgraad toe.

The Master Trials komt uit op Nintendo Wii U en Nintendo Switch en is de eerste uitbreiding die Season Pass-bezitters kunnen downloaden voor Zelda: Breath of the Wild. In de winter wordt een verhaaluitbreiding verwacht.

De gameplay is hieronder te bekijken en volledige livestream van Nintendo Treehouse is hier terug te kijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

  • Nog steeds beetje dubbel gevoel hierover…€20 valt dan wel weert mee

  • Is het dan wel verstandig om deze Zelda nu uit te spelen want je kunt nu niet kiezen of je hem op een moeilijker stand zet.. En dan krijg je nieuwe kleding..

  • Er staat een ster naast je savefile. Ik gok dat je er een file naast krijgt in de vorm van new game plus of het is gewoon een optie in het menu.    Het lijkt mij sterk dat ze vragen je savefile te offeren. In dat geval zou je een nieuwe username aan kunnen maken en daarmee een nieuwe save moeten beginnen.

  • Dus gewoon uit spelen en de uitbreiding zorgt dan weer voor meer extra content… een nog grotere map misschien wel?.

  • Zelda is voor mij toch de enige game waarvoor ik een Nintendo console haal. Ik speel nog steeds elke dag zelda BOTW op de wii u. De gameboy versie en ocarina of time waren toch wel de hoogtepunten in mijn leven qua games.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren