1. IG in L.A. - Spider-Man-previewtijd!

IG in L.A. - Spider-Man-previewtijd!

Spider-Man heeft nog nooit zo soepeltjes door de lucht gevlogen. Maar hoe zit het met het contrast tussen Peter Parker en Spider-Man in de game? Martin en Ron bespreken wat ze hebben gezien!

Dit artikel delen

Over de auteur

Dennis Mons Contentcoördinator/hoofdredactie voor InsideGamer.nl en een beetje van alles en nog wat bij de rest van die game-apies hier op de redactie. Dol op action/adventure, arcaderacers, turn based strategy, stealthgames en Tetris. Metalhead maar ook liefhebber van folk, klassiek en blues. En speel verdomd veel pool (9-ball & 8-ball).

Reacties

 • Laatst een artikel gelezen over waarom Spiderman zo populair is en een van de favoriete striphelden. 1 van de redenen was omdat Spiderman een stuk dichterbij de realiteit staat in vergelijking met andere superhelden. Als ze de story mode afwisselen met Peter Parker en zijn sociale leven, ben ik ervan overtuigd dat het een enorm succes gaat worden.

 • Dat was inderdaad ook de insteek van Spider-Man. Stan Lee wilde een superheld, waarvan het persoonlijke leven mee aan zou sluiten op de belevingswereld van de lezers. Een jonge jongen met normale problemen zou dichter bij de lezers staan, dan bijvoorbeeld een miljardair zoals Batman.

 • Toch best raar dan dat Batman ook erg geliefd is, terwijl hij dus totaal niet vergelijkbaar is met de hedendaagse mens.

 • Dat is dan weer omdat Batman geen gekke superkrachten heeft (zoals een spiderweb), op zijn bijzonder snelle reflexen en kracht na. Batman staat verder af van de jongeren, maar dichter bij ieder ander mens (op het geld na), aangezien hij zomaar 'echt' zou kúnnen zijn.

 • Spiderman zijn webben komen niet uit zijn lijf volgens de comics maar uit een apparaatje bevestigd aan zijn polsen. De amazing Spiderman deed niet veel goed, maar dat aspect hadden ze beter geïmplementeerd dan de originele trilogie. Helden als Batman en The Arrow worden weliswaar meer gewaardeerd voor de meer realistische stijl en het gegeven dat deze helden net als spidey kwetsbaar zijn.

 • EN Batman heeft de coolste vijanden ooit. Batman is ook een wereld op zich en heeft de hulp van andere DC helden niet nodig imo.  Ik vind Superman en anderen zelfs niet passen bij Batman door de films van o.a. Christopher Nolan.

 • Phew.. was toch enigszins skeptisch. Zag er bijna te goed uit om waar te zijn. Blij dat het toch allemaal echt gameplay was!

 • Lijkt een gave game te worden!  OFFTOPIC:
  Heeft insidegamer hier eigenlijk aandacht aan besteed? Heb t niet zien staan op de site :)
  http://www.thegamer.com/atari-box-con…

 • http://www.insidegamer.nl/nieuws/1283…

 • Beste game van de E3.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren