1. Killer Instinct verschijnt later dit jaar op Steam

Killer Instinct verschijnt later dit jaar op Steam

Killer Instinct, dat al geruime tijd op Xbox One en Windows 10 beschikbaar is, komt ergens later dit jaar ook naar Steam. Een precieze releasedatum is nog niet bekend.

Tijdens een CEO 2017-livestream kondigde CEO-oprichter Alex Jebailey dat aan namens de Killer Instinct-ontwikkelaar. De Steam-versie is voor iedereen die geen Xbox One of Windows 10 heeft.

Killer Instinct wordt uitgegeven door Microsoft Game Studios en werd ontwikkeld door Double Helix Games. Laatstgenoemde studio is inmiddels gekocht door Amazon. Sindsdien verzorgt Iron Galaxy Studios updates voor de fighter.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Het is aan de ene kant leuk dat exclusives aan het verdwijnen bij de Xbox, maar waarom zou je dan nog die console aanschaffen?    Het leuke van verschillende consoles is juist de verschillende exclusives. En alles van de xbox komt nu toch wel op de PC. Waarom zouden mensen nog een xbox kopen?

  • Omdat ze geen PC willen?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren