1. Sony CEO: 2018-games komen in eerste halfjaar

Sony CEO: 2018-games komen in eerste halfjaar

In een interview met The Telegraph heeft CEO van Sony Interactive Entertainment America Shawn Layden meer informatie gedeeld over de releasedata van aankomende PlayStation 4-games. De titels die 2018 als jaar meekregen op E3, zullen in het eerste halfjaar verschijnen.

Een van de kritieken op de E3-persconferentie van Sony was het gebrek aan games dat dit najaar verschijnt. Layden zei hierop dat 2017 al zeer succesvol is en dat de 2018-games binnen twaalf tot dertien maanden zullen verschijnen.

"Om eerlijk te zijn, we zijn al halverwege 2017, en dat is het kenmerkende van game-ontwikkeling. Nee, ik ben positief over de line-up van de feestdagen dit jaar, en Gran Turismo lanceert in de herfst. Gran Turismo was ook groots aanwezig op de pre-show. We denken dat er veel aandacht is voor die titel. En de games die in 2018 komen, alles daarvan komt in het eerste halfjaar. Is het in de volgende twaalf tot dertien maanden? Zeer waarschijnlijk."

Dit jaar verschijnen onder andere Uncharted: The Lost Legacy, Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom en Gran Turismo: Sport voor de PlayStation 4. Lees hier meer over de E3-persconferentie van Sony.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik wil ze alle 3, dat gaat voelen als lang wachten.

  • Eerst crash bandicoot over 2 weken

  • Lost legacy opwarmertje niks nieuws onder de zon …

  • Ze moeten wel, want als dit allemaal 'holiday 2018' titels waren, dan gaat de PS4 een zeer karige 12 maanden tegemoet.

  • Nog altijd meer en beter dan Microsoft weet voor te schotelen. Volgens Ome Phil zijn ze nu pas bezig met nieuwe games…ben je een beetje laat mee als ze pas over 2/3 jaar uitkomen.

  • Op zich goed nieuws… Kunnen ze op PS Xperience toch weer wat nieuwigheden ook op ons loslaten en meet van Death Stranding!

  • Wat boeit het nou om even te wachten? Alsof je in een keer 15 games tegelijk speelt. Ik snap dat gezeur over releases nooit zo erg. Of je moet non stop 24/7 op je ps4/xbox te vinden zijn.

  • Genoeg third party games die ook komen. Ik vermaak me wel

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren