1. Pokémon Go krijgt raids en gym badges

Pokémon Go krijgt raids en gym badges

Niantic heeft bekendgemaakt dat gyms een make-over krijgen in Pokémon Go.

Gyms zijn na de update niet meer gebaseerd op aanzien en training, maar zullen draaien om motivatie van de Pokémon die zich daar bevinden. Iedere Pokémon in de zes plaatsen van een gym moet uniek zijn. Ook krijgt elke Pokémon een motivatiemeter, die de combat points tijdelijk beinvloedt. Spelers moeten hun Pokémon motiveren met berries, om te voorkomen dat ze gemakkelijker worden verslagen vanwege een gebrek aan motivatie.

Ook worden Gym Badges geïntroduceerd, die dienen als herinnering aan het verslaan van een gym. Deze badges kunnen stijgen in level door onder andere te draaien aan de fotodisk, die spelers nu net als Pokéstops items zal geven.

Tot slot kunnen spelers met twintig man raids doen tegen extreem sterke Pokémon. De Raid Pass die hiervoor benodigd is zal eenmaal per dag gratis beschikbaar zijn, maar ook beschikbaar worden in de in-gamewinkel. Wanneer spelers de eindbaas binnen vijf minuten verslaan, krijgen ze de kans om een zeer sterke Pokémon te vangen, alsmede nieuwe items.

De update wordt in de komende weken uitgerold, maar zal eerst beschikbaar worden als bèta voor geselecteerde spelers. Hiervoor zullen alle gyms tijdelijk uitgeschakeld worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik ben eerst nog gematigd positief. Een aantal dingen klinken vet, maar ik krijg er vooral meer vragen door :P

  • Laatst weer eens geprobeerd, maar was na paar dagen weer klaar: met name het feit dat de gyms vol zitten met pokemons van rond de 3000 cp werkt niet echt motiverend.

  • Dat maakt na deze update dus niet meer uit.

  • kunnen geworden stijgen

  • wat probeer je te zeggen?
    zoals altijd zeg maar gewoon niks

  • Wauw ik ben sprakeloos, en dat met een zin van wel 3 woorden.

  • Bedankt he Jacco Peek. Door een fout van jou in de tekst (die je inmiddels stiekem hebt verbeterd), word ik nu aangevallen door twee pubermeisjes.

  • Maar die fouten ben je inmiddels gewend, dus heeft het weinig zin om er nog op te reageren toch? En die pubermeisjes vallen je enkel aan omdat je commentaar verder niks met het bericht te maken heeft. Kortom, als jij de spelfouten negeert, doen die pubermeisjes dat ook :P Heb je trouwens wel een "nice" gegeven omdat ik hier wel de humor van kan inzien. :D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren