1. Switch-versie adventure 2064: Read Only Memories aangekondigd

Switch-versie adventure 2064: Read Only Memories aangekondigd

Er is een Switch-versie aangekondigd van de positief ontvangen cyberpunk point-and-click adventure 2064: Read Only Memories. De game moet begin 2018 op Nintendo's console uitkomen.

De game vertelt het verhaal van een journalist die op zoek is naar de zelfbewuste robot Turing. 2064: Read Only Memories heeft daarbij niet maar één oplossing per puzzel, zoals in de meeste point-and-click-games, maar meerdere.

De game verscheen in 2015 al op pc als Read only Memories, al werd later de naam aangepast met het jaartal ervoor. Sindsdien is de game ook op PlayStation 4, Vita, Mac en Linux verschenen. Een Xbox One-versie schijnt volgende maand uit te komen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • What did I just watch? (O_o)

  • Zal vast geen fysieke versie worden, helaas.

  • Man, ik hoop zó op een fysieke versie. Echt goeie dingen over deze game gehoord, wordt een day 1 buy.

  • Ik heb er een paar uur inzitten inmiddels op PC, Simon, en ik kan je zeggen; de humor is behoorlijk droog en best wel on point, Het verhaal echter heeft me voorlopig nog niet écht weten te pakken, maar wie weet komt dat nog.

  • Wow! Ik krijg een Atari 2600 déjàvu! Wat een prachtige graphics!!!    Eat your heart out Xbox One X;-)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren