1. Kickstarter van Project Rap Rabbit haalt niet genoeg op

Kickstarter van Project Rap Rabbit haalt niet genoeg op

De Kickstarter van Project Rap Rabbit, de nieuwe game van de mensen achter PaRappa the Rapper en Gitaroo Man, heeft niet genoeg interesse bij gamers gewekt om voldoende geld binnen te halen.

Er werd 855.000 Britse pond voor de ontwikkeling van de game gevraagd via Kickstarter, maar dat bedrag werd bij lange na niet opgehaald. In totaal werd er 162.057 Britse pond betaald door geïnteresseerden.

Het team bedankt fans via een bericht en vindt het jammer dat ze niet aan de wereld duidelijk konden maken hoe leuk de game had kunnen worden. Het is voor de ontwikkelaars op dit moment niet mogelijk om de ontwikkeling voort te zetten, maar het is wel de bedoeling dat dit uiteindelijk gebeurt. Het team had veel meetings op E3 vorige week. De game bleef daarbij "niet onopgemerkt".

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Toen ik deze rap voor het eerst hoorde dacht ik al van: Neh.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren