1. Blizzard brengt Rise of the Necromancer-dlc 27 juni naar Diablo 3

Blizzard brengt Rise of the Necromancer-dlc 27 juni naar Diablo 3

Blizzard brengt op 27 juni de Rise of the Necromancer-uitbreiding naar Diablo 3.

In november lekte al concept art uit van de Necromancer-klasse, maar nu heeft Blizzard de factie officieel onthuld. De vorige keer dat spelers met de Necromancers aan de slag konden, was in Diablo 2 uit 2000. Deze populaire klasse kan de lijken van gestorven vijanden transformeren naar ondode slaven of deze simpelweg opblazen.

Naast de Necromancer-klasse bevat het dlc-pakket een in-game Golem als huisdier, een cosmetisch setje vleugels, twee extra slots voor personages, twee slots voor items exclusief voor pc-gamers en meer.

Volgens Mike Morhaime, CEO en medeoprichter van Blizzard, waren er niet veel klasses die fans zo vaak en met zo veel enthousiasme hebben aangevraagd als de Necromancers.

The Rise of the Necromancer is vanaf 27 juni voor 14.99 euro beschikbaar en verschijnt op pc, Xbox One en PlayStation 4. Tevens verschijnt een digitale bundel met de volledige voor consoles die tijdelijk 39,99 euro kost voor leden van Xbox Live of PlayStation Plus.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van games met een mooi verhaal of sfeervolle wereld en groot fan van de gekheid die deze maffe industrie met zich meebrengt.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren