1. De jacht is geopend in Monster Hunter World - Gameplay

De jacht is geopend in Monster Hunter World - Gameplay

Gisteravond werd in Japan een livestream gehouden rondom Monster Hunter World. Hierin werd de demo die op E3 vorige week achter gesloten deuren werd getoond, gespeeld.

De eerste video toont een kleine 25 minuten aan beelden van de livestream rondom Monster Hunter World. De tweede video van YouTube-kanaal Arekkz Gaming heeft Engelse voice-over en legt wat meer uit over wat er op het scherm te zien.

Een aantal details uit de gameplay vallen op. Zo is er een Fast Travel-optie om snel naar bepaalde locaties af te reizen. Daarbij kunnen spelers altijd, zelfs gedurende quests, een wapen selecteren om te gebruiken in het basiskamp. Tevens kan de in-game taal van personages van Engels naar een fictionele taal van de game worden veranderd. De gameplay bevat daarnaast nog veel meer details over de game.

Monster Hunter World werd op E3 vorige week aangekondigd en verschijnt in 2018 op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Mmmmmmmmmmmmm JAAAAAAAAAAA

 • Dit gaat denk ik ook de eerste MH worden die ik echt serieus ga spelen. Ziet er heerlijk uit!

 • Is het ook. Je gaat er geen spijt van krijgen…  Eén nadeel: je loopt wel een serieus risico (mits je écht in de game komt) om maandenlang geen interesse meer te hebben in andere games. ;) Als redacteur wellicht lastig!

 • Je eerste MonsterHunter Simon..
  Goh….

 • Nooit interesse gehad in deze franchise omdat het mij van die Japanse meuk leek die ik nooit zou begrijpen. Dit had ik mis, want Sinds MH op de Wii ben ik weg van deze games. Dit is dan ook een van de games waar ik het meest op zit te wachten. Want het jagen op monsters voelde door de setting gek genoeg bijzonder ontspannend aan.

 • Helemaal mee eens, behalve dat dan dat ik nooit dacht dat het meuk was ;p Deze game ziet er voor het eerst ook wat meer accessible uit voor het grotere publiek.

 • Meerdere keren geprobeerd maar kon niet voorbij de gare graphics van de 3ds / wiiU.. nintendo gebruikers zullen wel balen want dit ziet er tenminste goed uit :P

 • Al zou dit ook nog op de Switch kunnen draaien aangezien het zelfs uitkomt voor de Xone.

 • haha :P droom verder pinoswine.. de switch heeft amper power.. geen van de ps4 / xbone games gaat daar draaien op diezelfde kwaliteit sorry not happening.. simpel puur stats..

 • Nouja, we hebben bij lange na nog niet gezien wat de Switch kan. Maar dat hij deze MH kan draaien, is niet eens een betwijfelbaar. xD  De Switch heeft alleen nog maar half geoptimaliseerde ports en cell-shaded games gehad, dus het is moeilijk in te schatten. Maar elke game die op de normale One draait, kan met een zeer lichte downgrade al draaien op de Switch. 60 fps naar 30 fps terugbrenden of van 1080p naar 900p/720p gaan zal in de meeste gevallen zelfs al voldoende zijn en dan ziet het er grafisch maar weinig slechter uit.  Hoe dan ook vergt deze MH bij lange na niet de volledige kracht van de One en daarmee ook niet die van de Switch. Tevens kun je door Fast RMX (als enige) wel een indicatie krijgen van wat de Switch ongeveer zal kunnen. Zeer realistische (1000x betere dan deze MH) graphics op 1080p60. Zelfs nog in lokale MP met vier spelers. Toevallig van een team dat ook echt optimaliseert.  Voor een klein tabletje met mobiele hardwarechippies toch een behoorlijke prestatie.

 • Hahahaha, Ben, bijna precies hetzelfde voor mij. Had alleen nooit echt een monster hunter game gezien voordat de Wii versie mij in het oog viel. MHW is het beste nieuws van de E3, het niet localiseren van de Switch versie het slechtste nieuws. De Switch en Monster hunter zijn practisch voor elkaar gemaakt als je net als ik altijd beeldschermen en wii(U)s aan het verhuizen was van en naar vrienden om lekker MH Tri of 3 ultimate the coopen. We can only hope…  Edit: wat betreft de graphics van MH games, als je serieus graphics van deze games gaat discussieren, dan snap je niet waar het om draait bij Capcom qua deze gameserie xD Sws, niet om mensen te dissen, maar als je games als dit niet kan spelen door de graphics, mis je echt zoveel geweldige game ervaringen :O

 • Ik begrijp de lol niet echt. Ik heb ooit een Monster Hunter op de PSP gespeeld als ik het goed heb.

 • Lekker co-op met vrienden/familie/bekenden (zoniet dan met onbekenden iets minder maar ook prima) op grote monsters jagen kans dat je misschien zelf prooi wordt… good times
  Samen jagen (beetje verkennen) en gejaagd worden op. Het draait voornamelijk om de co-op (bij mij), een missie samen volbrengen dat aanvoelt als een soort van boss fight.

 • Ziet er nice uit.
  Vet hoor! Niks spannenders dan wanneer er op jou gejaagd word.
  Mn zoon en ik gaan hier zooo van genieten. Oww jawel!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren