1. Mogelijk details over verhaal Star Wars-game Visceral uitgelekt

Mogelijk details over verhaal Star Wars-game Visceral uitgelekt

De site Making Star Wars zegt details te hebben gehoord over de Star Wars-game van Visceral, nu bekend als Projekt Ragtag.

Het verhaal van de game zou zich afspelen tussen A New Hope en The Empire Strikes Back, waarin acteur Todd Stashwick als het personage Dodger de hoofrol speelt. Hij zou deze naam gekregen hebben nadat hij vluchtte voor The Empire en als dief verder door het leven ging. Dodger zou zelfs op de wanted-lijst van The Empire komen, nadat hij de vernietiging van de planeet Alderaan overleeft.

Om van deze lijst af te komen zou Dodger een missie krijgen van Jabba The Hut, die anders uitpakt dan hij hoopt. Hij ontdekt wat The Empire met hun wapen wil doen en wordt gedwongen in zijn verleden te duiken.

Tot slot zeggen de bronnen van Making Star Wars dat Dodger een zweep en blaster bezit, die hij kan combineren om vijanden uit te schakelen. De game zou vele variaties op deze wapens bevatten.

Vorig jaar maakte Amy Hennig van de studio bekend dat de game inspiratie haalt uit de door haar geschreven Uncharted-games.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • ppff en weer geen jedi/sith singleplayer, battlefront 2 ook al niet, en deze ook nu niet, verdomme. geef ons een game zoals force unleashed! alleen dan 10x langer haha

  • Jedi Knight serie dus ;) Zou leuk zijn, een game in die sfeer.

  • Ik snap niet zo goed waarom die serie niet weer opgepikt wordt. Deze was volgens mij behoorlijk succesvol, en de games waren geweldig.    Edit: De Jedi Knight serie bedoel ik dan

  • Een Jedi game was tof geweest, maar het was toch al wel duidelijk dat deze game dat niet zou gaan worden. Ik vind het wel gaaf klinken en het stijltje wat ze neerzetten in de screenshots is ook erg tof. Een nieuwe Force Unleashed zou ik overigens ook toejuichen.

  • het ziet er tof uit, maar ik spreek denk voor vele, wie wilt er nou niet als een jedi of sith rond zwaaien met een lightsaber, dat is wat iedereen denk ik wilt, zoals jedi knight of force unleashed, top games,    ik had een beetje hoop dat het zoiets zou worden een lightsaber game(om het maar zo te noemen) maar helaas hopen dat ze een andere keer ermee komen of een andere maker,

  • Met het oog op de komende Star Wars films gaan ze die richting op, maar ik snap dat ze eerst eens wat anders proberen. Daarnaast is de gameplay die ze gebruiken niet geheel gebruiks vriendelijk voor het besturen van een Lightsaber (naar mijn idee), vandaar denk ik dat deze manier van spelen ontwikkelt word, of nog ontwikkelt moet worden :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren