Naughty Dog: 'The Lost Legacy is niet het einde van Uncharted'

Nieuws | -

In een interview met Eurogamer heeft creative director en schrijver van Uncharted: The Lost Legacy Shaun Escayg gemeld dat de game niet het einde van Uncharted betekent.

"Ik zou niet zeggen dat dit het einde is, de dievenwereld is groot. Er zijn zo veel personages. Nog voordat we kozen voor dit verhaal keken we naar Victor Sullivan, en Cutter, en voegden se samen. We dachten na over wat goed voelde, en wat er zou conflicteren, groeien, nieuw en fris zou zijn. Maar Chloe was diegene die eruit bleef springen. Maar zeggen dat de wereld klaar is? Ik betwijfel dat ten zeerste."

Volgens Escayg zijn er talloze personages waar de studio nog ideeën voor had, maar is besloten te focussen op dat van Chloe Frazer en Nadine Ross. Daarnaast ging hij in op een eventuele open wereld in de toekomst.

"De toekomst is onzeker, we testen het altijd. Er is een segment in The Lost Legacy dat vergelijkbaar is met Madagascar in Uncharted 4, waarin spelers ervoor kunnen kiezen om bepaalde gebieden vrij te ontdekken. Als we een manier vinden om dingen in een open wereld te doen, dan denk ik zeker dat we dat aandurven op een gegeven moment."

Uncharted: The Lost Legacy verschijnt op 23 augustus voor PlayStation 4. Kijk hier de uitgebreide E3-demo van de game.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.