1. Sega Forever brengt klassieke games gratis naar iOS en Android

Sega Forever brengt klassieke games gratis naar iOS en Android

Met Sega Forever komen er klassieke Sega-games geheel gratis naar smartphones.

Vanaf vandaag zijn de eerste vijf games beschikbaar. Iedereen met een iPhone of Android kan vanaf vandaag de games Sonic the Hedgehog, Phantasy Star 2, Altered Beast, Comix Zone en Kid Chameleon spelen. De games zijn vindbaar op de App Store en Google Play Store.

Omdat de games gratis zijn, bevatten ze wel reclame's. Voor zo'n 1,99 euro worden alle advertenties voor altijd uit een game gehaald. Het is de bedoeling dat er steeds meer klassieke games op deze manier beschikbaar komen. Sega overweegt tevens de service naar consoles te brengen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Comix Zone op je telefoon! What a time to be alive. Het zal wel voor geen meter te besturen zijn maar dat maakt geen zak uit.

  • Of je koopt een handige bluetooth controller waar je een mobiel in kan klikken ;)

  • Nieuwe Xbox one controllers werken ook

  • Of gewoon een PS4 controller. En dan het beeld met een Chromecast naar de TV streamen.

  • Enlighten me man, werkt dat op een iPhone ook? Veel (zo niet alle) bluetooth controllers zijn satan voor Apple. Wat een rotzooi ook eigenlijk dat Apple spul hè. Maarja, 10 jaar geleden aan begonnen en dan is een switch wat lastig.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren