1. Maak je klaar voor de Game van E3 Battle!

Maak je klaar voor de Game van E3 Battle!

De E3 is voorbij, en zoals ieder jaar laten we de InsideGamer-community uitmaken wat de game van de beurs was. We hebben met pijn en moeite 32 games uitgezocht die het per battle tegen elkaar opnemen in een knock-outsysteem.

Per dag verschijnen er twee battles op de site, dus hou goed in de gaten wanneer je favoriete E3-game aan de beurt is om te stemmen!

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ha de battles altijd wel leuk
  ☺️

 • Spoiler Mario wint

 • K.

 • Als het aan mij ligt wel. Of toch die Epische '4' van Metroid Prime? :P

 • Ik mag toch hopen dat die "epische" 4 niet in de lijst wordt meegenomen. Zou nergens over gaan.

 • Microsoft exclusives liggen er eerste ronden uit, God Of War en Mario Odyssey blijven (als ze elkaar niet vroeg tegenkomen) erin tot het eind. Ik gok dat GoW wint.  We weten het al. • Sorry hoor, maar als Mario de beste game van de E3 is, laten we er dan maar gewoon mee stoppen. Als dat het beste is wat de industrie kan bieden, dan is het wel klaar.

 • idd

 • Nu ik er nog eens over nadenk, gok ik toch eerder dat GoW het wordt… Maar deze battles zijn altijd een tikje voorspelbaar ;)

 • Als je geen verstand van games hebt. En niet inziet hoe briljant een Mario Odyssey is die zoveel gameplay bij elkaar brengt. En dat ook niet inziet hoe briljant dat gedaan is. Dan lijkt het mij voor jou beter om het niet over games te hebben.  Dat het je smaak niet is. Dat kan. Maar ga niet dit soort domme dingen lopen roepen

 • @ Mr. Awesome  Waarom denk je dat die exclusives er zo snel uit liggen?? Ik zie SoT nog wel een eindje komen hoor . Niet winnen, maar nog wel een eind komen.  @ Kaas
  Ervan uitgaan dat iedereen maar alles geweldig moet vinden omdat jij dat vindt, dat is nog eens domme dingen lopen roepen.  (Wordt hier trouwens ook nergens gezegd dat Mario slecht is. Furyan zegt alleen maar dat hij het een onterecht winnaar zou vinden. Op zijn manier dan)

 • Ik heb genoeg vernieuwing gezien in Mario Odyssey…
  En dat is alles wat die serie nodig heeft..
  Plus alle previews die ik gelezen en gezien heb daarin zijn ze lyrisch over dit spel.  Furyan NL: graaft zich zelf al in, want hij weet dat het een grote kanshebber is.. haha hij heeft altijd van die doorzichtige berichten..

 • Hij roept als Mario het beste is wat deze E3 te bieden heeft laten we dan maar stoppen Dat is een zeer domme opmerking. Natuurlijk het kan zijn ding niet zijn. Maar dan nog als je een beetje verstand van games hebt zie je inderdaad dat Mario een van de beste titels kwalitatief gezien

 • Mario oogde wat mij betreft goed en het lijkt me ook een prima game… echter vond ik het ook weer niet iets wereldschokkends nieuws doen.  Maar ik denk dat dat de tendens van de hele E3 was.. veel van wat we al gezien hebben en dat is eigenlijk al een aantal jaar zo. Mijn games van de show waren in willekeurige volgorde, Anthem, BG&E2 , Metro & Wolfenstein.

 • Maar hoe kun je BG&E2 boven Mario kiezen terwijl we gisteren de gameplay hebben gezien en die nog zwaar niet in orde is. En ook Metro geloof mij nou maar dat dit een watch dogs verhaal is. Grafisch nooit gaat zijn wat we zagen en ook Anthem.

 • Jammer Kaassouffle en Deftones, dat het dan weer zo persoonlijk op de man af gespeeld moet worden.  Volgens mij riep ik vorige week nog bij de preview games van Nintendo, dat je bij Mario en Zelda games voordat je de preview leest, al weet dat het goed zit. Die games bulken altijd van de kwaliteit.  Dat wil alleen in mijn ogen niet zeggen, dat Mario de beste is. Ik zie dat de game kwalitatief bijzonder goed is en aardig wat verbetering heeft tegenover het vorige deel, maar er loopt qua nieuwe innoverende en kwalitatief goede games, toch meer rond op de E3. Dat probeerde ik er mee te zeggen.  Dat Mario wint, is meer te danken al alle Ninty boys op de website, dan aan de hoeveelheid geweldige games die getoond werden op de E3. Persoonlijk ga ik voor games al Anthem, die wellicht nog niks qua gameplay hebben laten zien, maar die qua trailers wel een hele zaal weg weten te blazen. Dat horen de winnaars van een E3 te zijn.  Modbreak: *Mompelt iets over doe maar niet*

 • Heb jou laatste opmerking maar even gemeld. Als je dit een volstrekt normale opmerking vind. Ben je niet helemaal lekker. Ik zou graag excuses willen hebben. Want zo praat ik niet over jou dus jij ook niet over mij.  Maar welke games hadden meer innovatie?? En dat er meer goede games rondlopen dat ben ik wel met je eens. Maar games met innovatie ik heb ze niet gezien. Terwijl Mario juist wel weer innoveert. . • Kaas, waarom zou iemand Mario niet goed/leuk mogen vinden? Ik was ook niet echt onder de indruk van Odessey, dus dan mag ik het gelijk niet meer over games hebben? Ga toch weg.. Nogmaals: jouw mening is geen feit.

 • Gaaiz iets niet leuk vinden dat kan. Ik heb ook bepaalde games die ik niet leuk vind. Maar betekend niet dat ik van die games de kwaliteit niet zie. En ook al is de nieuwe Mario niet je ding. Het is wel een van de beste games deze E3.

 • Mario Odyssey heeft vooral laten zien dat het een clusterfuck aan ideeën is die worden samengebracht tot één game. Daar zitten positieve elementen in (het verschil aan werelden en concepten) maar ook wat punten die duidelijk bijgeschaafd moeten worden (zoals het saai ogende New York). Maar… je wéét gewoon dat de kans heel groot is dat deze game een onwaarschijnlijk pareltje wordt. De briljante breinen bij Nintendo zullen alles in deze eerste exclusieve Mario-game voor de Switch stoppen.  Maar als we praten over beste game van de E3, dan moet er wel bij vermeld worden dat we verschillende van de getoonde beelden al voorafgaand aan de "persconferentie" hebben gezien. Daarom dat ikzelf zal kiezen voor Anthem, die meer impact op mij had want het kwam onverwacht.  Ik zou wel kunnen leven met Mario Odyssey als winnaar, en dat heeft niet per se met de Nintendo-fans op InsideGamer te maken want er zijn hier ook voldoende Sony-fans. Al zou ik wel teleurgesteld zijn als God of War zou winnen want die game zag er saaaaaaaai uit.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren