Ubisoft over rpg-systemen, combat en wereld in Assassin's Creed Origins

Nieuws | -

Game Informer heeft twee video's geplaatst van hun interview met de game director van Assassin's Creed Origins, Ashraf Ismail. Hierin worden het gevechtssysteem en de wereld van de game verder uitgelicht.

Ismail vertelt onder andere dat de engine is aangepast, waardoor de combat minder leunt op animaties. Spelers kunnen daadwerkelijk hun aanval missen en adrenaline opbouwen om een sterkere aanval uit te voeren.

Ook wordt Origins een meer actie-rpg-georiënteerde game. Spelers kunnen 160 unieke wapens vinden, die variëren in zeldzaamheid en verschillende attributen als vergif kunnen bevatten. Het is nodig om wapens te vinden die passen bij het level van van Bayek om vijanden aan te blijven kunnen.

Armor draait daarnaast meer om het craften van gevonden grondstoffen. Dit zal invloed hebben op de statistieken van spelers en wederom ervoor zorgen dat vijanden niet te sterk worden. Ook benadrukt Ismail dat de inventory oneindig is, zodat spelers zich geen zorgen hoeven te maken over ruimte.

Egypte
Ook vertelt hij meer over de wereld. Rijdieren zijn een belangrijk onderdeel van de game, gezien de map van Assassin's Creed Syndicate minder dan tien procent van de map van Origins betreft. Ook kan Bayek "vrijwel alles" beklimmen, inclusief bergen en grote stenen. Piramides zijn ook te beklimmen, maar daar komt wel een navigatiepuzzel bij kijken.

Tot slot is Alexandrië een van de grote steden in de game. Deze stad voelt "georganiseerder" aan dan de andere steden, die chaotischer aanvoelen.

Onderstaande video draait om de combat van de game. De tweede video is te zien op Game Informer.

Lees ook wat Lucas van de E3-demo vond.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.