1. PlayerUnknown's Battlegrounds verkoopt vier miljoen keer in drie maanden

PlayerUnknown's Battlegrounds verkoopt vier miljoen keer in drie maanden

PlayerUnknown's Battlegrounds heeft 4 miljoen exemplaren verkocht, dat heeft director en bedenker Brendan Greene gedeeld op Twitter.

Het is drie maanden geleden dat de game in Steam Early Access verscheen. Begin juni deelde ontwikkelaar Bluehole Studio dat de game 3 miljoen keer was verkocht.

In PlayerUnknown’s Battlegrounds word je samen met 99 andere spelers op een eiland gedropt. Vervolgens ga je op zoek naar goede uitrusting om tegenstanders te elimineren en ervoor te zorgen dat jij als laatste overblijft.

Op E3 2017 was de game ook aanwezig. Daar werd bekend dat de volledige versie eind dit jaar op Steam moet verschijnen, evenals een port naar de Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Het is ook echt een hele toffe game. Er wordt nog steeds hard aan gewerkt en volgens mij wordt het alleen nog maar beter. En dat voor een schappelijke prijs.

  • Zeker, ik kan niet wachten op de console versies. Al ben ik heel benieuwd hoe de controls gaan worden aangezien je vingervlug items moet kunnen oppikken en switchen. Het hele Battle Royale concept is echt enorm tof en verslavend. Ik snap niet dat hier nog geen grotere ontwikkelaars mee bezig zijn gegaan.

  • Het is Een soort van hunger games? Net als de film. 12 kandidaten op het eiland en moeten tegen elkaar vechten om te overleven en er blijft er maar 1 over als winnaar?

  • Yup, alleen dan begin je niet met 12 maar met een mannetje of 100. In mijn ogen een van de meeste spannende game-modes van de afgelopen 10 jaar.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren