1. Arcadehal in Tokio biedt Mario Kart en Dragon Ball in vr

Arcadehal in Tokio biedt Mario Kart en Dragon Ball in vr

Bandai Namco heeft meer bekendgemaakt over VR Zone Shinjuku in Tokio. De arcadehal biedt onder andere games als Dragon Ball en Mario Kart aan in vr.

In onderstaande trailer is te zien hoe spelers in vr Mario Kart Arcade GP VR spelen, een speciale vr-versie van de game. Ook wordt Dragon Ball VR: Master of the Kamehameha getoond, waarin spelers de iconische beweging uit de serie uitvoeren.

In totaal zijn er vijftien verschillende vr-games speelbaar op de HTC Vive, zoals Gundam VR en een skisimulator. De arcadehal opent op 14 juli en kaartjes kosten omgerekend tien euro voor de verschillende vr-activiteiten.

Alle games zijn te bekijken op de website van VR Zone.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Dit is nou tof! Ik denk dat dit de manier is om VR bij het grote publiek te krijgen. Ze kunnen een volledige set (pc + bril) niet betalen, maar willen wel VR ervaren. Hoop dat je dit soort hallen ook in Nederland krijgt.

  • @JaXter608 arcadehallen heeft geen toekomst meer

  • Ik zie in iedere stad ook meerdere bowlingbanen en bioscopen. Een VR hal kan deze functies ook overnemen. Het is multi inzetbaar.

  • Hadden ze dat niet eerder kunnen doen toen ik er was? Ik baalde al toen ik las dat er tentakel hentai vr in akihaba was toen ik net een maand of 2 weg was en nu dit.    Shinjuku is echt zo een vette buurt en de beste kapper van Tokyo zit daar namelijk mr Brothers.. Zijn goede vrienden van schorem in Rotterdam.

  • Dragon Ball vr… Dream came true… Dit is misschien wel het beste van de DBZ games ( op legend of the super saiyan en budokai tenkaichi 3 na) ooit… Maar het kan natuurlijk ook zwaar tegenvallen. Dat het er is klinkt in ieder geval goed.

  • Heel erg nice. Als we dit nou ook is hier krijgen en dan ook echt arcade hallen met het nieuwste van het nieuwste zou tof zijn.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren