1. Bioware bevestigt nieuwe Dragon Age, Jade Empire 2 niet uitgesloten

Bioware bevestigt nieuwe Dragon Age, Jade Empire 2 niet uitgesloten

In de podcast The 1099 heeft Dragon Age-regisseur Mike Laidlaw bevestigt dat het team "iets doet met Dragon Age".

"We doen zeker iets met Dragon Age, en ik voel me er goed bij om dat naar buiten te brengen. Meer kan ik echter niet vertellen."

Ook meldt Laidlaw dat een vervolg op de Bioware-game Jade Empire werd overwogen, maar dat het vanwege de capaciteit van het team niet mogelijk was om de game naast Dragon Age te ontwikkelen. Toch is een tweede deel in zijn ogen niet onmogelijk:

"Er werd gepraat over Jade Empire 2 en het werd overwogen. Laat ik het zo zeggen: in een universum waarin er na veertien jaar een Beyond Good & Evil 2 wordt aangekondigd, kan er ook een Jade Empire 2 zijn. Als iemand zou vragen: "Wat zou je doen met Jade Empire 2?", dan had ik een antwoord. Een heel duidelijk antwoord."

De uitspraken van Laidlaw zijn hier rond de 59e minuut van de podcast te beluisteren. Eerder bevestigde een schrijver dat er wordt gewerkt aan een nieuwe Dragon Age-game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Jade Empire 2 zou ik zo kopen, het eerste deel was echt fantastisch.

  • Jade Fucking Empire 2. Dat is onderhand al 12 jaar terug! Wat een dijk van een game was dat!

  • Heel goed, laat maar komen!
    DA:Inquisition staat in mijn top 20 games aller tijden, fantastische game.

  • Bioware speelt al een decennium met een Jade Empire 2, en toen ik het voor het eerst hoorde stond ik er positief tegenover. Maar met hedendaags Bioware…

  • Heb me tot nu toe met de meeste games van Bioware prima vermaakt; Jade Empire reken ik zelfs tot mijn favoriet aller tijden! Een tweede deel zal ik dan ook zonder aarzelen aanschaffen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren