1. 'Anthem toont meer overeenkomsten met Star Wars dan Mass Effect'

'Anthem toont meer overeenkomsten met Star Wars dan Mass Effect'

In een interview heeft BioWare-CEO Aaryn Flynn gezegd dat Anthem meer overeenkomsten zal hebben met Star Wars dan met Mass Effect.

In het interview met CBC werd besproken hoe Anthem zich onderscheidt van voorgaande games van BioWare. Hierover zei Flynn:

"Het is een genre dat we zelf science fantasy noemen, net als Star Wars of het Marvel-universum. Er gebeurt heel veel, maar we staan er niet bij stil waarom en hoe deze dingen gebeuren."

Volgens Flynn is Anthem ten opzichte van Mass Effect wat minder een hardcore sciencefictiontitel en meer een game waar spelers plezier beleven in een grote open wereld die vooral mooi, exotisch en veel meeslepender is.

Anthem werd tijdens de EA-persconferentie onthuld tijdens EA Play en tijdens de persconferentie van Micrsoft op E3 2017 in actie getoond. De game staat momenteel gepland voor een lancering in het najaar van 2018 op PlayStation 4, Xbox One en Windows.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

  • "Er gebeurt heel veel, maar we staan er niet bij stil waarom en hoe deze dingen gebeuren." Is ook compleet irrelevant natuurlijk :')

  • Ik wil niet meer wachten :) This is gonna be a long one

  • Dus het lijkt meer op ME dan ze toegeven gezien Mass Effect sinds ME2 minder om hardcore science fiction ging.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren