1. Free-to-play Assassin's Creed: Rebellion komt naar iOS en Android

Free-to-play Assassin's Creed: Rebellion komt naar iOS en Android

Ubisoft heeft Assassin's Creed Rebellion voor iOS en Android aangekondigd. De game moet "binnenkort" verschijnen.

De free-to-play game is ontwikkeld door Behaviour Interactive en vooral de nieuwe grafische stijl valt op. Zoals in onderstaande teaser valt te zien hebben de personages een tekenfilmachtig uiterlijk.

In de game bouwen spelers een 'brotherhood' met de assassins, waarbij er diverse missies tegen de Templars moeten worden geklaard. Ook onderhouden spelers de thuishaven van de assassins. Daarbij kunnen er upgrades worden behaald en meer kamers worden gemaakt.

Bekende gezichten als Ezio, Aguilar, Shao Jun, Claudia en Machiavelli keren terug, maar er zijn ook twintig nieuwe personages. Meer details zijn nog niet bekend en er zijn ook nog niet meer beelden vrijgegeven behalve onderstaande teaser.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ik ga het sowieso downloaden, altijd leuk om een AC game te hebben die je bijvoorbeeld tijdens het trein reizen kan spelen.

  • Dat is niet altijd leuk. Voldoende mobile Assassin's Creed games die ontzettend slecht waren, zoals Project Legacy, Recollection, Memories . Snap dan ook niet waarom Ubisoft zich hier aan blijft branden, het voegt niks wezenlijks toe aan de franchise. Een assassin's creed chronicles, dat voegt nou wel iets toe. Laat ze zich met dat soort projecten bezighouden.

  • Project Legacy was wel leuk en indentity ook. Recollection en memories vielen een beetje tegen.    Maar ze hebben de lore wel op een goeie manier aangevuld dus bestaans recht hebben ze zeker wel.

  • Zolang het gratis is is het alleen schadelijk voor het imago, al denk ik dat daar een kleine kans voor is. Ik ga hem in ieder geval niet downloaden, ik speel echt nooit "games" op mn smartphone.

  • Nintendo Mii's die AC doen. Niet een combinatie die ik zou hebben gekozen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren