1. Update Super Bomberman R voegt o.a. Pyramid Head toe

Update Super Bomberman R voegt o.a. Pyramid Head toe

Een nieuwe gratis patch voor Super Bomberman R voegt nieuwe elementen toe, waaronder een speelbare Pyramid Head uit Silent Hill.

Daarnaast worden er Bomber-versies van Simon Belmont uit Castlevania en Vic Viper uit Zone of the Enders toegevoegd.

Niet alleen bevat de patch nieuwe personages, maar ook nieuwe content. Zo komt patch 1.4 met vier nieuwe VS-arena's, Classic Conveyor Belt, Panic Factory, Plain Floor en Desert Fort. Ook zijn er meer manieren om Gems te verdienen in alle VS-modi en worden er twee nieuwe accessoire-series toegevoegd, namelijk de Item- en Snowflake-series.

Konami bracht Super Bomberman R op de lancering van de Switch uit. Het spel is een nieuwe versie van de klassieke actiegame waarin spelers proberen computergestuurde en menselijke tegenstanders op te blazen met bommen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Vond deze games op de SNES altijd meer dan geweldig! Is deze ook zo leuk? Heb er tot nu toe erg weinig over gehoord, en als ik wat hoorde was dat meestel 'meahhhh'.

  • Bij launch had het control issues en FPS drops, maar door middel van updates zijn die klachten wel verholpen. Konami vraagt nog steeds te veel voor de game(voor wat je ervoor terugkrijgt) en dat is dan ook de grootste klacht. Het is wel de bestverkopende Bomberman game in jaren dus Konami is blij xD.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren