1. PlayerUnknown's Battlegrounds krijgt waarschijnlijk cross-play

PlayerUnknown's Battlegrounds krijgt waarschijnlijk cross-play

PlayerUnknown's Battlegrounds-producer Chang Han Kim heeft gezegd dat hij in de toekomst graag cross-play zou willen zien tussen Xbox One en pc.

"Cross-play tussen pc en console is zeker iets dat we verderop willen doen en we verwachten daar geen problemen mee te hebben."

"Maar als je kijkt naar de competitieve kant van de game, denk ik dat er een balansprobleem tussen controller en muis en toetsenbord. Dat is wat het ons moeilijk maakt om het gewoon meteen in de game te stoppen. Als we het toelaten, dat zullen spelers met controllers aim-assist nodig hebben. We zullen er later beter naar kijken."

Later in 2017 komt PlayerUnknown's Battlegrounds naar Xbox One. Eerder kreeg Gears of War 4 cross-play tussen Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Gewoon verschillende servers?
    Pc server, Console server en cross platform server?    Dit lijkt me toch perfecte oplossing?

  • Zeker, al vraag ik me af of de crossplayservers na een tijdje niet gewoon volzitten met pc spelers. Ik heb zelf nog nooit een battle gedaan tussen muis en controller maar ik kan wel raden welke 9/10 matches gaat winnen.

  • Dit kan niet competitief gezien, veel te oneerlijk voor de console gamers, en een aim assist werkt ook niet, want of de aim assist werkt zo dat je altijd net naast je mannetje aimt en dat hij tegenwerkt als je meer naar het mannetje toe wil, of de aim assist word veel te overpowered dat het eigenlijk gewoon een aimbot is..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren