1. Maker Shadow of the Colossus geeft Sony lijst met wijzigingen

Maker Shadow of the Colossus geeft Sony lijst met wijzigingen

De maker van Shadow of the Colossus, Fumito Ueda, heeft Sony een lijst gegeven waarop staat welke dingen hij zou aanpassen in de PS4-remake van Shadow of the Colossus.

De remake van Shadow of the Colossus werd op E3 dit jaar aangekondigd, maar wordt niet ontwikkeld door het originele team. In plaats daarvan werkt Bluepoint er aan.

In een interview met Eurogamer meldt Ueda dat hij een lijst met mogelijke aanpassingen naar Sony heeft gestuurd. Hij geeft aan dat hij niet weet of Sony deze aanpassingen doorvoert, maar hij hoopt van wel.

Hij meldt in het interview overigens niet wat hij veranderd wil zien aan de game. "Als ik die dingen noem en ze zitten niet in de uiteindelijke game, dan is dat een probleem." De remake moet in 2018 verschijnen en veel meer details zijn er nog niet.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Hoewel het spel technisch zeker niet perfect was en soms gepaard ging met grote ergernissen (controller-wijs), blijft dit toch zeker wel één van mijn beste games aller tijden. Gruwelijke graphics voor die tijd, geweldige gameplay, mooie, soms emotionele gevechten en een epische soundtrack (dit ik ook gelijk gekocht heb).
    Dit was voor mij toch wel een hele grote verrassing op de E3 en die wordt natuurlijk gelijk op dag 1 binnen gehaald. Kom maar op

  • Dit spel is pure kunst

  • Games ontwikkelen is zowiezo pure kunst

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren