1. Europese release Story of Seasons: Trio of Towns aangekondigd

Europese release Story of Seasons: Trio of Towns aangekondigd

Story of Seasons: Trio of Towns, een game die in alles behalve naam een Harvest Moon-titel is, verschijnt op 13 oktober voor 3DS.

Story of Seasons is onderdeel van de langlopende Harvest Moon-games, waarin spelers aan landbouw en veeteelt doen en ondertussen een leven op het platteland leiden. Marvelous gebruikt sinds 2014 zijn Amerikaanse tak, XSEED Games, om de Harvest Moon-spellen uit te geven, maar de vorige uitgever, Natsume, heeft nog recht op de Harvest Moon-naam. Daarom worden de Harvest Moon-games in het westen nu Story of Seasons genoemd.

Trio of Towns is dus eigenlijk gewoon een nieuwe Harvest Moon-game en laat spelers in de huid kruipen van een beginnende boer. Het landschap om hem heen bevat een ranch, een dorpje en een tropisch paradijs. Spelers kunnen online goederen met andere spelers ruilen.

De game verscheen vorige zomer al in Japan en begin dit jaar in de Verenigde Staten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren