1. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy vergeleken met PS1-versies - Video

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy vergeleken met PS1-versies - Video

Digital Foundry heeft een gedetailleerde vergelijking gemaakt van de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy met de originele PlayStation 1-titels.

De PlayStation 4-versies van Crash Bandicoot zijn op vele vlakken verbeterd ten opzichte van de originele trilogie. De game is van de grond af opnieuw opgebouwd, waardoor dynamisch licht, watereffecten en vele realistische textures mogelijk zijn.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ligt vanaf vandaag in de winkels. Verwacht binnenkort de review op Gamer.nl.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Dit lijkt me echt zo vet om weer te spelen! Ik hoop dus oprecht dat ie naar de X1 komt! :D
  Wel vreemd dat ie op 30fps runt. Ik ben benieuwd wat de reden achter deze keuze is geweest (niet dat het met veel uitmaakt, maar ik ben gewoon benieuwd). :)

 • Ziet er weliswaar weer helemaal up to date uit, maar ik ga het bij een mooie herinnering laten. Ben echt bang dat dit niet meer van deze tijd is.  Een beetje zoals Yooka Laylee tegenviel in dit tijdperk, ga ik ook minder genieten van Crash als ik het nu zou spelen.

 • Toevallig heb ik vorig jaar nog Crash 1 gespeeld en ja de controls zijn niet de beste voor platformers in vergelijking met Ratchet & Clank of Jak & Daxter. Maar het spel blijft leuk. Ik heb me er toch nog mee kunnen vermaken nu ruim 15 jaar nadat ik het spel voor het laatst speelde op de PS1.
  Ik zou N. Sane Trilogy toch een kans geven.

 • Dat is zeer zonde aangezien het spel gewoon meesterlijk is.

 • Snap je punt wel. Maar gameplay is tijdloos van deze game. Maar vind het meer een titel.voor in de uitverkoop. Aangezien ik.alles al op de psx en ps2 gespeelt hebt.

 • Hij krijgt anders zeer veel goede feedback/reviews en denk niet dat je teleur gesteld gaat raken.

 • Voor Martin: vanaf 6:32 gaat het over water in de game ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren