1. Hyperkin brengt 6 juli optische muis uit voor SNES

Hyperkin brengt 6 juli optische muis uit voor SNES

Hardwarefabrikant Hyperkin heeft een optische muis aangekondigd die volgende week uitkomt voor de SNES.

De Hyper Click Retro Style Mouse, zoals de muis heet, zal te gebruiken zijn voor games als Mario Paint, Wolfenstein 3D, DOOM en alle andere titels op de SNES die compatibel zijn met een muis.

De muis bevat een optische sensor voor input in tegenstelling tot een klassiek balletje. De kleurencombinatie doet denken aan de Amerikaanse versie van de SNES. In tegenstelling tot de Japanse en Europese versie van de SNES bevat de Amerikaanse versie grijze en paarse kleuren.}

Nintendo had eerder al de Super NES Mouse uitgebracht in een bundel met Mario Paint. Uiteindelijk zijn er tientallen games uitgekomen die gebruikmaakten van de accessoire, hoewel de meeste games niet buiten Japan verschenen.

De Hyper Click Retro Style Mouse kost 19,99 dollar en is nu te preorderen via Amazon. De lancering vindt plaats op zes juli.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

  • Komt ie ook voor de SNES mini?

  • Waarschijnlijk kun je 'm ook aansluiten op de SNES Mini, maar er staan op de SNES Mini geen games die speelbaar zijn met een muis, als ik me niet vergis.

  • Nee, de SNES Mini heeft Wii poortjes achter de SNES poortjes die je aan de voorkant moet verwijderen (dus de controllers kan je ook op de Wii gebruiken!). Daarnaast had het toch niet kunnen passen, omdat de mini veel kleiner is en de poortjes dus ook en zal het niet gepast hebben.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren