1. Nederlandse Triumph Studios overgenomen door Paradox Interactive

Nederlandse Triumph Studios overgenomen door Paradox Interactive

De Nederlandse ontwikkelaar Triumph Studios, bekend van de Overlord-reeks is overgenomen door Paradox Interactive.

Dit heeft Paradox Interactive laten weten middels een persbericht. Triumph Studios is onder andere bekend van series als Age of Wonders en Overlord. Volgens Paradox Interactive zullen alle teams en het management actief blijven bij de ontwikkelaar. Ook zal de ontwikkeling van alle games bij Triumph Studios voortgezet worden en uitgegeven worden door Paradox Interactive.

Paradox-CEO Fredrik Wester over de overname van Triumph Studios: "Triumph Studios is een studio naar mijn hart. Ze zijn een leidende partij binnen hun niche en er zijn genoeg Paradox-werknemers die fans zijn van hun games. Ons doel is om ervoor te zorgen dat ze onder een nieuwe uitgever verder kunnen gaan met de ontwikkeling van uitstekende games"

Triumph Studios-CEO Lennart Sas en Paradox-CEO Fredrik Wester zullen vandaag om 4 uur een livestream houden die hier te zien zal zijn.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

  • Niet die overlord, Dat plaatje is van de Anime Overlord niet het spel overlord.    -_-, ik had dit niet verwacht van een site zoals insideGAMER.

  • Ik wacht nog steeds op Overlord 3.

  • Age of Wonders is anders ook geen onbekende serie..

  • Paradox <3

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren