1. Gerucht: Switch-versie Steep heeft problemen

Gerucht: Switch-versie Steep heeft problemen

IGN France heeft van anonieme bronnen gehoord dat de Nintendo Switch-versie van Steep mogelijk ontwikkelproblemen heeft.

De website zegt dat Ubisoft moeite heeft om de game draaiende te krijgen op het platform. Hoewel de ontwikkeling wordt voortgezet, zeggen de bronnen dat de ontwikkelaar geen Switch-versie kan garanderen.

Steep werd in januari aangekondigd tijdens de onthulling van de Nintendo Switch. Sindsdien is er niets meer vernomen van de snowboardgame.

Steep kreeg een 7 in de InsideGamer-review.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Niet dat ik deze game ga spelen (hoogst waarschijnlijk), maar toch wel vreemd en lichtelijk zorgwekkend dat zo'n bericht naar buiten komt.
  Waarom lukt het bij andere games zoals; Skyrim, Fifa, Rocket League, etc. wel gewoon en hebben zij nu "problemen"? Hmmm…..

 • Dat zijn trage games, die niet zo snel beelden hoeven in te laden.
  Blijkt toch dat de switch dat niet goed kan, idd zeer zorgwekkend.
  Betekend eigenlijk dat je al in een vroeg stadium kan zeggen, dat de games al hun hoogtepunt hebben gehaald, beetje zoals de wii toendertijd.
  Eigenlijk wel logisch als je er een multifunctionele console van maakt, iets wat multifunctioneel is kan meerdere dingen tegelijk maar nooit 1 ding heel goed. Maar ach het is maar steep

 • Ik vind het ook bijzonder stil rond deze port. Zou me niks verbazen dat ze 'm annuleren, al is het maar omdat niemand deze game nog op de Switch gaat kopen, maar goed.  Vaag dat er problemen zijn in ieder geval; we weten dat de Snowdrop Engine prima werkt op de Switch; Mario+Rabbids werkt daar ook mee immers.

 • Elke moderne engine werkt vrijwel zeker met de Switch, het gaat om de details die je in een game probeert te stoppen.

 • Die moeten ze er in dit geval dus gewoon uitlaten en Ubisoft kan de game uitpoepen.

 • Die mario games zien er ook niet grafisch hoogstaand uit met super veel details in de details. En de hele mooie games die ik heb gezien zijn eigenlijk redelijk trage games waarbij de cpu en gpu het makkelijk kunnen verwerken.
  Racegames en dikke shooters kun je eigenlijk wel schrappen dat daar progressie in komen op de switch. Eikpunt is dus nu al bereikt kwa engine

 • Hopelijk komt hij nog heb mijn xbox versie weg gedaan omdat ik van plan was hem uitgebreid op mijn switch te gaan spelen.

 • Nintendo had moeiteloos 1080 deel 2 kunnen maken…
  Wat een vreemd verhaal van Ubisoft..

 • Ubisoft is ook niet een echt goede ontwikkelaar.

 • Logisch toch met die kippenkracht van de Switch.

 • Tja. Het gedonder begint nu al.
  Sluit niet uit dat op langer termijn de grote ontwikkelaars opnieuw de nintendo trein verlaten hierdoor.
  Nintendo had gewoon met fatsoenlijke hardware moeten komen, iig toegangkelijkheid en gebruiksvriendelijkheid voor de programeurs.  Fans schreeuwde hierom, maar het interreseert nintendo na 25 jaar nog steeds geen mallemoer, zelfs na 3 keer met de neus op de feiten te zijn gedrukt en waardoor de nintendo community telkens kleiner word.

 • Hoe wilde je meer power in de Switch stoppen? De batterij is nu al niet toereikend. Je hebt infeite een 1/2 xbox 1 in een zeer kleine behuizing.  Afijn stel dat nintendo een nieuwe powermachine maakt…
  De n64 was sterker dan de PlayStation. Heeft niets geholpen.
  De GameCube was veel sterker dan de PlayStation 2(verschil was niet eens grappig) heeft niets geholpen.  Power lost niets op. En nu maak jij je druk om een niet bevestigd gerucht van een crapgame als deze?
  Ik vind het eerder frappant dat Japanse ontwikkelaars hun ports wel voorelkaar krijgen en aangeven dat de Switch krachtig genoeg is.  Mocht dit waar zijn is het gewoon onkunde van de ontwikkelaar. Het is een racegame. Die vragen nooit veel power.  Westerse ontwikkelaar zijn nooit goed geweest in het finetunen van games. Ik vergelijk ze met Amerikaanse auto's. Ze hebben een hele hoop kracht nodig voor hun shit maar indrukwekkend is de output niet.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren