1. Terugboekingen Paypal zorgen voor gebande PSN-accounts

Terugboekingen Paypal zorgen voor gebande PSN-accounts

Volgens een interne bron van Kotaku UK zijn hebben "duizenden" PSN-accounts een ban gekregen wegens een fout van Paypal.

Onterechte terugboekingen zouden de accounts in de schulden brengen en via Sony automatisch geblokkeerd worden. Gedupeerden krijgen een e-mail van Paypal met transacties die zijn gedaan naar PlayStation.

Een gebruiker claimt van Paypal telefonisch te horen gekregen te hebben dat het probleem bij Sony ligt. Op dit moment heeft geen van beide partijen echter een officieel verklaring naar buiten gebracht.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • En daarom verkopen die PSN kaartjes nog steeds zo goed

 • Digitaal games kopen word steeds minder interresant.
  Is het jullie niet opgevallen dat er steeds minder word aangeboden op ebay. Microsoft verkoopt bijna geen gamecodes meer aan handelaren, lijkt wel of microsoft een deal heeft gesloten met de retail.
  Op de ps4 zijn al helemaal geen games te vinden, maar godzijdank is heeft store nog af en toe leuke deals.
  Lijkt wel of de xbox langzaam doodbloed, de games zijn om te janken en het valt mij op dat in de winkels ook steeds minder games in de rekken liggen.  Ik denk dat de xbox one x microsoft een nekslag gaat geven financieel.

 • Microsoft en een financiële nekslag….wat heb jij gerookt?
  De X1 loopt idd niet lekker. Verkopen blijven achter en exclusives ook. Maar zonder de juiste cijfers en met een bron als eBay kan niemand je serieus nemen…  Als van de big 3 zich iemand zorgen moet maken om financiën is het Sony. Hun PlayStation divisie is zon beetje het enige wat hun drijvend houdt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren