1. Bezoek een stad uit Oblivion met mod voor The Elder Scrolls: Skyrim

Bezoek een stad uit Oblivion met mod voor The Elder Scrolls: Skyrim

Skyrim-mod Beyond voegt een deel van de spelwereld van Cyrodil, het gebied uit The Elder Scrolls 4: Oblivion, toe.

De spelwereld waar Skyrim zich afspeelt grenst aan Bruma, een stad dat in het vierde deel van The Elder Scrolls zat. Een aantal modders voegen dit gebied nu toe aan de game. Er zit geen zichtbare grens tussen de content van Skyrim en Oblivion, dus met de mod kunnen spelers gewoon naar het nieuwe gebied lopen.

De mod levert veel nieuwe content op. De mod is ongeveer 1,5 keer zo groot als de officiële Dragonborn-dlc en bevat een origineel verhaal die zich tweehonderd jaar na de gebeurtenissen van Oblivion afspeelt. Dat levert meer dan 24.000 nieuwe regels aan dialoog op en veel nieuwe missies en kerkers, alsmede loot, wapens en kleding uit Oblivion.

De mod is hier beschikbaar voor de originele pc-versie van Skyrim. De modders werken nu ook aan versies voor de Special Edition en de Xbox One-versie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • De modders werken nu ook aan versies voor de Special Edition en de Xbox One-versie. Wat is het verschil als ik vragen mag?

  • Ik denk dat ie bedoelde de pc versie en de xbone versie van de special edition.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren