1. Hearthstone-uitbreiding voor augustus aangekondigd

Hearthstone-uitbreiding voor augustus aangekondigd

In augustus verschijnt er een nieuwe uitbreiding voor de digitale kaartgame Hearthstone. Designer Ben Brode kondigde dat aan tijdens een Q&A.

Er is verder nog weinig bekend over de uitbreiding, die op 6 juli gedurende de HCT Spring Championship officieel onthuld wordt. De uitbreiding bevat wel missies, vergelijkbaar met de Adventure-uitbreidingen. Missies worden gratis updates die naast de volledige uitbreidingen lanceren.

Er zijn inmiddels meer dan 70 miljoen actieve Hearthstone-spelers. De Blizzard-game is beschikbaar voor iOS, Android en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • De avonturen waren met vlagen leuk om te spelen, maar Hearthstone als geheel kan me niet zo veel meer boeien. Ik ben onderhand overgegaan naar Gwent.

  • Na de laatste update met die dino's ben ik er eigenlijk vrij snel mee gestopt. Dust had ik genoeg om die nieuwe kaarten te craften, alleen had ik er geen zin meer in. Misschien kwam het ook omdat er teveel kaarten niet meer speelbaar waren in standard.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren