Ontwikkeling Five Nights at Freddy's 6 bevestigd en geannuleerd

Nieuws | -

Five Night at Freddy's 6 werd ontwikkeld, maar uiteindelijk geannuleerd. Dat bevestigt ontwikkelaar Scott Cawthon.

Op Steam bevestigde hij de geruchten dat een zesde deel in de reeks inderdaad in de maak was. Voorlopig stopt Cawthon even met het maken van Freddy-games: "Ik bleef mijzelf dwingen om dag na dag te werken en ik realiseerde mij opeens dat ik hier helemaal niet aan wil werken."

"Na elke release worden de verwachtingen voor deze serie hoger en hoger, en terecht", vervolgt Cawthon. "Elke game moet ook beter zijn dan de vorige. Maar dat levert veel druk op en ik heb andere elementen van mijn leven genegeerd om aan deze verwachtingen te voldoen."

De indie-horrorreeks laat gamers als nachtwacht spelen in Freddy Fazbear's Pizza. Ondertussen probeert elektronisch speelgoed je te doden. Cawthon laat weten dat hij niet compleet stopt met games maken, maar zijn aandacht aan andere leuke projecten wil besteden.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.