1. Het begin van Final Fantasy 12: The Zodiac Age in beeld - Gameplay

Het begin van Final Fantasy 12: The Zodiac Age in beeld - Gameplay

Game, een Britse winkelketen, heeft een klein halfuur aan gameplaybeelden van Final Fantasy 12: The Zodiac Age getoond.

De video toont het begin van de game met de vernieuwde graphics. De video is hieronder te zien. Het spel verschijnt op 11 juli exclusief voor PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ik heb hier echt zoveel mega veel zin in. De originele versie blijft voor mij toch wel de op 3 na best Final Fantasy en ik denk dat deze remaster daar niet zo heel veel aan gaat veranderen

  • er is weinig aan te merken dat ie anders is het beeld blijft het zelfde

  • Nou ja het heeft nu natuurlijk HD textures en in vergelijking met de ps2 ziet het er een stuk beter uit. Maar het grootste verschil gaat in de gameplay ( voor mij in ieder geval) zijn want het gaat om de international versie van Final Fantasy 12 en daar heb je verschillende Jobs waar je uit moet kiezen ( je kan er 2 tegelijk hebben) en aan de hand van die Jobs krijg je bepaalde skills. Bij de originele versie kan je alle skills leren die er zijn in de game.

  • FF12 vind ik toch wel een van de minste FF geef mij maar een remake van 7,8,9

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren