1. Evil Genius krijgt vervolg ontwikkeld door Rebellion

Evil Genius krijgt vervolg ontwikkeld door Rebellion

Er wordt door Rebellion gewerkt aan een vervolg op Evil Genius 2, zo heeft de ontwikkelaar in een zelf uitgegeven interview aangekondigd.

Dit is het vervolg op de in 2004 verschenen sim van Sierra waarin spelers hun eigen thuishaven voor de ultieme slechterik bouwen. Rebellion kocht de rechten op de franchise in 2006.

"Dit wordt geen remaster", vertelt Rebellion. "Evil Genius 2 is een compleet vervolg en wordt niet free-to-play. We richten ons op een pc-release, maar we zullen ook kijken welke andere platforms logisch zijn."

De ontwikkeling begon deze lente, dus de ontwikkelaar van Sniper Elite 4 en Battlezone is voorlopig nog wel zoet met de game. Het is de eerste strategiegame van Rebellion die loopt op hun eigen engine Asura.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • origineel nooit gespeeld, misschien toch maar eens proberen. Wel mooi dat zo'n oude game een vervolg krijgt, dit zie ik grag vaker gebeuren. Ken nog wel wat titeltjes ;)

  • Origineel is nog prima te spelen en nu voor een prikkie op te pikken op Steam.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren