1. Creative Assembly kondigt A Total War Saga aan

Creative Assembly kondigt A Total War Saga aan

De Total War-franchise krijgt een spin-off reeks: A Total War Saga.

De A Total War Saga-games kunnen even groot als games in de hoofdserie worden, maar richten zich in plaats van over ruime historische periodes, op korte gebeurtenissen en conflicten in de geschiedenis die toch een belangrijke stempel op het verleden drukten.

"Sagas worden geen revolutionaire nieuwe games of tonen compleet nieuwe geschiedenisperiodes", aldus director Jack Lusted. "Ze geven vervolg aan voorgaande Total War-games en spelen zich in dezelfde tijdperiodes af. Maar het zijn zeker Total War-games."

De eerste Saga-game moet voor de volgende compleet nieuwe Total War-game uitkomen. Beide titels zijn al in ontwikkeling. Lusted hint naar het feit dat de Saga-game wel eens vervolg kan geven Rome 2 en Atilla. Het spel moet ergens de komende maanden worden aangekondigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren