1. Een tour van The Farm, de hub in Destiny 2 - Video

Een tour van The Farm, de hub in Destiny 2 - Video

Bungie geeft een rondleiding door 'The Farm', de nieuwe hub-locatie van Destiny 2.

The Farm vervangt de Tower uit de eerste Destiny, aangezien die aan het begin van de game opgeblazen wordt. The Farm moet ongeveer even groot worden met een aantal plekken waar onder andere nieuwe gear gekocht kan worden. De Cryptarch van The Farm is Tyra Karn, die in Rise of Iron nog op Felwinter Peak te vinden was.

Deze eerste beelden zijn geplaatst door IGN. Er kunnen ten alle tijde 26 spelers in The Farm aanwezig zijn. De ruimte verandert ook naarmate spelers voortgang boeken in de game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Ziet er maar n beetje karig uit niet?

 • Ja man. spel is nog niet uit en ik hoorde het woord DLC alweer voorbij komen.
  Wacht wel lekker op een totaal pakket.
  Word een beetje ziek van elkeer helemaal uitgeknepen teworden.
  Tegenwoordig schijn het normaal tezijn als je 120 euro of meer kwijt bent om een kompleet spel tehebben.
  er zullen wel weer reacties komen van..je hoeft het toch geen dlc tekopen. nee dat snap ik maar je koop toch een héél spel toch geen halve? word tijd dat ze die onzin ook eens aan perken stellen.

 • Bij destiny moet je wel vaak de dlc kopen, anders kan je bijna niets meer doen zodra de DLC uitkomt. Een beetje jammer inderdaad.  Zelf koop ik de dlc vaak wel (maar biet van te voren). Ik kijk altijd hoelang ik plezier heb van een game en als ik dat genoeg vind, dan koop ik de DLC. In mijn ogen maakt het niet uit of ik extra geld weg leg voor DLC van een game, of een nieuwe game koop. Daarnaast vind ik Destiny altijd wel tof met onze groep.

 • We zullen het zien, destiny was een redelijk tot goed spel toen het uitkwam… maar pas op het einde met de laatste DLC packs werd het voor mij een goed spel. Helaas duurde dat dus veel te lang en zal dat nu de standaard moeten zijn waarmee we beginnen anders laat ik de game mooi links liggen.  Vooral bij dit soort online games vind ik het later oppikken ook niet fijn om te doen… andere heb al 1000uur gespeeld en zijn dus al ver gevorderd terwijl jij er achteraan sloft.

 • Klopt ja extace. Soon zegt ook altijd dat deel 1 eigenlijk één grote Beta was. Maar ja ik heb me er prima mee vermaakt, en tot op heden geen spijt van.

 • @undersepter ik denk dat de meeste reacties die geplaatst gaan worden het wel grotendeels met je/jullie eens zullen zijn.  @blue blade (en soon) destiny 1 voelde idd als 1 grote beta

 • ziet er wel leuk uit, wat meer interactieve dingen als je het vergelijkt met de tower. We gaan het zien de 18e.

 • Precies. Gaan we weer lekker knallen.

 • Ben benieuwd weer hoe t zit met glitches in deeltje 2

 • Als in crota-lankabel-eruit-halen-om-hem-te-verslaan-methode?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren